Cistka ili Partnerstvo ili Prodaja ili DEL

http://www.towerdefenseplay.com/
Ovu web stranicu sam stvorio davno prije , možda i prije 8 godina , volim igre strategije, tower defense igrice su bile zabavne tada . ali danas nisam siguran više u to…
Molim provjerite web stranicu i dajte mi bilo kakve povratne informacije , ovu
web stranicu ne ažuriram i nitko ne radi na njoj vec godinu dana . Zarada je blizu nule , tako da ja stvarno ne znam što da radim s ovom stranicom ? Prodati je? Pronaći partnera ? molim pomoć .
Ista priča se može reći i za ove web stranice :
http://www.towerdefencewar.com/
http://www.stuntbikepro.com/
http://www.potionpanic.com/
http://www.planetbasher.com/
http://www.mechanicalcommando.com/
http://www.greatplaygames.com/ ( ove web stranice je donosila puno
novca , kada je bila na MKPORTAL CMS , ali onda sam se prebaciti na
WordPress i web nikada nije dobio natrag svoju slavu )
http://www.greatgaminggame.com/
http://www.flea2.com/ ( volim ovu web stranicu , ime domene je nevjerojatno , igra je solidna)
http://www.fightsquall.com/
http://www.fightpeople.com/
http://www.dxpoker.com/ ( ovo sam imao velike snove , ali sam zabrljao )
http://www.beewu.com/ ( ovo ime domene , ideja i sve sam mislio da cu prije 8 godina biti bogat , ali stvarnost je puno drugačija . )
http://www.htportal.org/ ( moj smiješni website sa najsvježijim zanimljivim i smiješnih video klipovima s YouTubea . )
http://www.funnyanimalsvideo.org/ volim životinje i ova web stranica je još uvijek under construction i da budem iskren neznam dali ce i kada biti spremna
http://www.dota2report.com igram dotu 2 i volim igru pa sam napravio web stranicu , ali sad nemam vremena da je azuriram

U principu nemam vremena za rad na ovim web stranicama , imam neki drugi posao , radim internet robote, igram poker i popravljam stvari online. Dakle, nemam vremena za ažuriranje ovih web stranica . Bio sam odgađao moju odluku što učiniti s ovim stranicama vec godinu ili dve . Odgađao sam odluku , jer sam mislio da ću naći dodatno vrijeme i da ću se vratiti raditi na njima . No, izgleda da se nikada neću vratiti i raditi na njima .
Dakle, što mogu učiniti ? Mogu naći partnera za rad na njima i da dijelimo zaradu? Je li to uopće moguće ? Mogu prodati ove stranice ? Mogu li dobiti neki pristojan novac za njih ? Dali da ih zadržim i zašto ih zadržati ?

Sve ove web stranice su smještene na mom VPS kojim upravljam sam, pa kao što vidite tehnički imam sve što je potrebno za napraviti web stranicu, isto mogu napraviti bilo koji robot da mi pomogne, ali koji, kako, zbog cega,

Ako imate kakvu ideju napišite mi ovdje , ja stvarno ne znam što da radim s njima , osjećam se kao da sam se previse vezao za njih, mozda bi ih trebao obrisati, sve? Ili kako odluciti?

Da li te stranice donose kakvu posjetu, zaradu, ako da koliku?
Da li od te zarade možeš plaćati nekoga da ih održava?

Sve stranice su blize nuli sto se tice zarade jer su napustene prije 2 godine. Znaci 2 godine nitko nista ne radi na njima. Dok sam radio na njima palcao sam nekoliko ljudi koji su ih azurirali. Kako sam prestao raditi na njima tako sam prestao i placati ljude da ih azuriraju, jer samo azuriranje nije bilo dovboljno da zadrzi posjete.

Web stranice su stare po 7,8,9 godina. Ajmo rec da nema zarade ili je ona mizerna odnosno nebitna. Neke od stranica s igricama imaju mnogo objavljenih i hsotnih iogrica. Sve je hostano na super brzom VPSu koji cu iamt i dalje bez obzira sto s stranicama, tako da imam solidan host za njih, al se postavlja pitanje, zasto trositi host i produzenje domena ako an njima necu raditi. Moj jedini rad na njima moze biti programiranje internet robota da on radi na njima automatski ili poluautomatski, odnosno da netko koristi moje robote i uz pomoc njih bilda stranice. Zato sam napisao dali je uopce kakvo takvo partnerstvo u danasnjem svijetu weba moguce? Jer vidim da su opstale samo stranice gdje se vlasnik 100% posvetio nekolicini njih ili oni koji imaju ekipu koja radi s njima.