Cloudflare i css problem

Imam jedan čudan problem koji nikako ne mogu riješiti.
Napravio sam ove tabove kao na slici ali oni rade samo kada očistim cache na Cloudflare, idem na Purge Individual Files, proradi, par min nakon toga raspad kao na slici 2.

Idem na view source, pogledam css i kod za te tabove je tamo, i kada je web u raspadu i kada nije. Primjetio sam da u FF još češće u raspadu nego na Chromu.

U čemu može biti problem?

Primjer: http://www.rezerviraj.hr/social/zapis-42851-muzej-prekinutih-veza-zagreb.html

Meni se to dešavalo kada je Auto Minify bio uključen, jesi probao da to isključiš pa onda da obrišeš keš na Cloudflare-u pa onda i na sajtu?

Jel to ovo? Isključio sam sad. Za što to služi, jel mogu sjebati nešto drugo sa time?

Primijetio sam da neki serveri ne rade dobro sa cloudflareom. Tj. Ili su upaljenji neki modovi koji cf-u smeta, ili firewall ili neke ip od cloudflarea budu blokirane. Na jednom serveru imam problem sa time.

Na nacin da ponekad, dosta sto ne ucita neku datoteku, css, js, sliku najcesce se na tome primjeti. Nekada vrati gresku 502 ili 522. I obicno nakon refresa proradi.

Postoji lista stvari za posesavanje servera za rad sa cloudflareom. Kada dodjem doma mogu ti poslati link od te liste. Ako zelis javi na pm ili skajp.

Svakako bi trebale sve ip id cf biti na whitelisti.

Ma i mi moramo stalno na purge ići kada napravimo izmjene, sada ovo što je preporučio @flex stvarno radi, već pola sata je ok pa je vjerojatno to to.

Pa da kada je stvar kesirana pa treba isprazniti cache. Postoji i development mode koji kada je upaljen onda se ne kesira.

Svejedno kada se cesto rade promjene tipa u cssu ili js. Valja dodati na kraju datoteke
?(timestamp)

Script.js?(timestamp)

Na mjesto u zagradi ubaciti trenutni timestamp. I tako ce datoteka svaki puta dobivati novo ime i nece biti kesirana.

1 Like

Ja sam imao gomilu takvih i drugih problema sa Cloudflare-om. Više su mi odmogli nego što sam imao koristi od njih… ljetos sam prešao na Sucuri, plaćam isto 20$ mjesečno i mirno spavam.

Meni je cf odlican Na svim serverima do sada na kojima su mi stranice i stranice klijenata nisam imao nikakav problem osim na jednom.

Cf ima dobre mogucnosti koristim i neke aplikacije koje se mogu instalirati, uglavnom google analitiku. Koja ima mogucnost pokrivati cijelu domenu i subfoldere bez obzira jer nije ugrađen ga html kod u svaki dokument.

I dalje upravljam sa desetak domena preko cf.

Nisam cuo za taj drugi, privjeriti cu.

Ja sam imao problem sa napadima na sajt, taj paket od 20$ to nije mogao podnjeti, često je sajt bio nedostupan. Negdje prije nego što ću preći na Sucuri, Cloudflare je uveo onaj Rate limiting ili kako se već zvao i on je te napade “filtrirao” međutim to je koštalo dnevno više nego čitav mjesec kod Sucuri tako da sam prešao ovamo i od tog dana mi sajt više nije nikako bio offline zbog napada.