Cloudflare problem error 522

Ima li ko problem sa nekim sajtovima na cloudflare? Ja imam jedan sajt povezan sa cloudflare i na istom hawkhostingu drugi sajt, taj drugi sajt radi,a ovaj povezani sa cloudflare ne radi… inače je radio par mjeseci ovako povezan bez problema.

drugi sajt koji mi je takođe povezan sa cloudflare radi bez problema

ovaj eror mi izbacuje

da neko mozda ne zna šta činiti? kontaktirao sam hawkhost pa čekam njihovo odgovor, ako u međuvremenu ko ima ideju šta činiti nek javlja

Bukvalno pise da je do hosta problem. Ako si vec kontaktirao support onda sacekaj odgovor, mislim da ti samo oni mogu pomoci :smiley:

Imao sam jednom problem sa jednim hostingom tako. Oni su nisu znali podesiti da radi bez tih gresaka 502 i 522 2

da vidim da piše da je do hosta problem. mada sajt koji je na istom hostingu i istom serveru radi normalno samo nije povezan na cloudflare. i ovaj sajt je radio više od mjesec dana normalno. na server statusu piše da radi bez problema. nisam do sada imao ni jedan slučaj da mi se desi ovaj eror, a počesto ga znam vidjet, i za wmforum zna izbacivati čini mi se isti eror ponekad.

Kažu ovako:

As per our migration notice, we moved your account to the new server dal209 and the IP assigned for your account is 1xx.25x.100.xxx so you need to set the IP as this at Cloudflare.

E sad može li koja dobra duša da mi na našem jeziku objasni šta bih ja sad trebao da uradim

da li samo ovdje trebam da promjenim IP adresu ili griješim?

I meni izgleda tako, učini to a ne bude li štimalo, obrati se njima, bi’će im drago. :slight_smile:
Već sam to pisao slično, meni to strogo rade hosting provideri, uključujući i Hawkhost. :o:

ma oće maunu. meni nisu htjeli ni podesiti cloudflare, morao sam sam.

evo ga radi (samo sam to promijenio), ali mi nema posljednja dva objavljena članka. svašta

ps: nije dva nego tri. šta je ovo majku mu. nestala mi tri članka

ni ovo nisam vidio nikad. sad kad mi trebaju rade ovo.

oću članke jebene nazad.

na novi server su stavili backup koji su napravili prije nego što si ti objavio te članke, ne bih da te rastužujem ali opet napiši članke, otišli su u nepovrat

ništa sem žene moje me ne može iznervirat ko problemi sa sajtovima.

pravo da vam kažem razočarala podrška hawkhosta, tri dana im treba da odgovore na poruku. na kraju su predložili da ponovo izvrše migraciju. i sad dobijam
Error 526 invalid SSL certificate

I čekam drugi put sat i po na odgovor. ne krivim njih ni za šta i obavjestili su me o promjeni IP i sve to stoji, i zaista su dobar shared hosting, ali kad vide da sam izgorio da riješim problem i puste da čekam po sat i po to mi nije jasno. Lijepu riječ da kažu ili neku ofucanu frazu kao “Gospodine, radimo sve što je u našuj moći da riješimo vaš problem, razumijemo vašu frustraciju” lakše bi mi bilo. Evo ih rješili, radi i vraćeni članci. Ja vam kažem najbolji shared hosting. Ne troše vrijeme na priču, rade ljudi.

3 Likeova