Cloudflareov drugi najveći dar čovječanstvu - WARP

U svojoj beskonačnoj potrazi za izvrsnim rezidencijalnim proxyjem, (nedavno) sam naišao na Cloudflare WARP i gotovo odmah shvatio - spasit će mene, moj posao i pomoći će (možda desecima?) koji čitaju ovu temu… U svakom slučaju, ovdje to je - WARP - Cloudflareov najveći dar čovječanstvu (i meni osobno), vjerojatno velik kao i njihova besplatna DDOS zaštita. Ako niste upoznati s WARP-om - pogledajte ovo one. one. one. one/, a meni je najvažnije nedavno dodana podrška za Linux. Vidite li već kamo idem s ovim? Nakon malo istraživanja i malo pokušaja i pogrešaka, uspio sam za sebe stvoriti super fenomenalne, Cloudflare “hostirane” proxyje s gotovo neograničenom propusnošću i vrlo vjerojatno skupom od 1,5 milijuna IP-ova pri ruci… WOW WARP, JUST WOW… započelo s nekoliko proxyja diljem svijeta, napravit će ih još poprilično… Sve što treba je VPS i uz malo prakse možete implementirajte proxy u željenu geografiju za 15-20 minuta (5-10 ako znate svoj posao)…

I upravo tako WARP maskira IP vašeg VPS-a i ponaša se kao proxy s rotirajućim odlaznim IP-ovima, i IPv4 i IPv6… Potrebno je instalirati samo 2 aplikacije na poslužitelj - warp-cli i dante-server (socks). to je to!! Koliko je to ludo??? … Jedina stvar, nisam uspio natjerati nginx da ispravno radi s WARP-om, čini se da morate ugostiti DNS na Cloudflareu i napraviti tunel da nginx radi s WARP-om, to je malo dodatnog posla…