Možeš li mi molim te reći oko isplate. Ja radim evo već neko vreme, ali su mi rekli da je plata do 10go u mesecu,a posle toga da to zapravo znači da mora proći deset radnih dana vikendi se ne računaju,pa onda plata. Jel tako i kod tebe bilo?
Bokice011, ako mozes da mi kazes da li si isplacena u dogovorenom terminu, jer i ja radim od septembra i takodje mi je receno da je isplata nakon 10 radnih dana u mesecu, a jos nisam isplacen?!
Jesam isplacena sam na vreme. U pondeljak mi je legla uplata
Hvala ti na odgovoru, ja nisam, a imao sam 70h rada u septembru.
Nema veze koliko si imao sati, nego jesi li zaradio onaj minimum, da ti se plata ne prebacuje u sledeci mesec)
Manite se corava posla, postoji 1000 drugih nacina da se lakse zarade dolari. Ne zelim nikog da uvredim, dobro-namerno ovo kazem.
Blog + Adsense=
Nisu corava posla, ja sam bas zadovoljna
koliko ti treba da od adsense bloga počneš zarađivati 500 e mjesečno?
Pitao sam davno koliko zarađujete na tom pa ću pitati opet… Koliko zarađujete i koliko radite?
@korisnik9758789 a kolko ovdje treba za 500€ mjesečno?
slazem se sa kolegom @meda samo ja ne koristim adsense na adult sajt… znaci blog+adult reklame 6 mjeseci za stalni prihod 200e+
govorim o blogspot. com domeni besplatnoj i o adcash i adnow
ja ne radim na cloudworkersu, pitam te onako šta se brecaš
znaci za 6 mjeseci programiranja remote junior plata od minimum 2k e … i ne brineš hoće li ti google algoritam sjebat rangiranje bloga
ah… unisti ti blog unisti, isplatis sto ima, kad ide ide, kad ne ide napravis novi
Pitam zato što svi šute ko da zarađuju milijune, a i oni koji ne rade (npr ti) brane to… U hrpi drugih tema se piše koliko ljudi zarađuju, jedino ovdje nitko ne želi odgovoriti. Ako je tak dobra zarada odustajem od dropshippinga na ebayu i prebacujem se na ovo…
Ako je tak dobra zarada odustajem od dropshippinga na ebayu i prebacujem se na ovo… -
Carko , ti ako si osposobio taj dropshippin i sve, tebi je samo potrebno širenja i marketinga ?
šta ja branim? jesi normalan ti … samo sam te pitao nakon koliko mjeseci zaradjujes 500 e zato sto i ja razmisljam o adsense blogovima …
jarane, ti ako imas razvijen dropshiping mani se ostalog, razvij to maximum sa marketingom i imas hiljade eura :), niko ne zeli reci nista lose(barem mislim da ovdje takvi ne djele to misljenje), vec svako da svoj stav prema necemu…
Niko nece da otkriva ideje i put do uspjeha jer ni nama niko to nije rekao.
Izbori se u hrpi ljudi koji zele pare.
Ako te neko ruži, ubacit cemo mu crva u ga*e !
Istom će biti pojedena pozadina.
Teško je kada te neko ne može skužiti kada pričaš, a kamoli pišeš.
Stay Blue , Stay in Cosmos!
Ivane3 ako mozes posalji mi poruku u inbox
Treba da prodje 10 radnih dana u mesecu pa onda isplata
Ej Bokice 011.
Isplatili su mi, ja nisam video, ako si me zbog toga kontaktirala?