Javi se za isti posao samo na drugom sajtu.
Javi se za isti posao na drugom sajtu. LP.
Koji je toj drugi sajt?
Ne kontam kako iko normalan i iole moralan može da radi ovakav posao. Meni izašla reklama i reko da vidim o čemu se radi i saznam ovde. Pa jel u ljudima ostalo i trunku samopoštovanja i empatije za druge. Znači mirne savesti nekoga lažeš ceo dan za mizerne pare, mirne savesti nekom slomiš srce samo jer je dobar i naivan a ne glup recimo… Mirne savesti živiš od tuđe usamljenosti i tuge. Da ste za nešto i sposobni pa da i mislite o moralu…
Iskreno, ko ima mnogo vremena, posao je sasvim ok,radim za njih par meseci, zadovoljna sam. Mene interesuje da li znate još neki sličan sajt ili predlog za rad online? Da je na Hrvatskom ili Srpskom
Naišao sam ovih dana na dejting sajtove (tottomi,dalitona, moredates)na kojima se iz aviona vidi da rade animatori i da nema realnih osoba. Poruke se nasno plaćaju,recimo 15 poruka 25 eura,previše. Zanima me sad dali te stranice imaju svoje animatore-moderatore ili ih dobiju sa Cloudworkeesa? Kako to funkcionira?
Da li mozda znas kada prekris njihovo pravilo tj.blokirali su me da ne mogu udji na aplikaciju jer sam stavljala mnogo tacki
Da li si imao iskustva da te zakljucaju jer si napravio gresku
Pozdrav!
Dobio sam ponudu za posao na Engleskom kao chat moderator za Cloudworkers. Moje pitanje za one koje rade ili su radili kao chat moderatori - da li mi moramo koristiti svoje fotografije ili identitet kad chattamo s likovima ili chattamo kao neke cure i pretvaramo se kao neka zena tamo?
Bilo bi me sram da moram svoje osobne slike stavljat i flertat s likovima lol
S kakvim se sve glupostima ljudi bave…
Ako želiš s privatnom osobom razmjenjivati vruće poruke javi se na [email protected]
Tamo dogovorimo uvjete.