Coinbase ograničava mogućnost primanja kriptovaluta

Već godinama koristim Coinbase jer mi djeluje kao najpouzdaniji, ali najavljuju neke restrikcije. U prilogu screenshot iz maila

Da li neko zna o čemu se radi? U međuvremenu sam unio preciznu adresu (BiH) i verifikovao račun sa novijim dokumentom.

Ne vidim razlog da mi Coinbase ograniči mogućnost primanja kriptovaluta. Pokušao sam da ih kontaktiram ali za BiH nema nikakve podrške. Da li neko iz BiH ima sličan problem? Ako ovo od 9. aprila ipak urade koja je najbolja alternativa Coinbase-u?

Dobio sam i ja isti email, pogledaj twiter i redit. Puno je ljudi dobilo isti email i nikome nije jasno zbog čega. Ne znaju ni ovi iz coinbase, vidječemo šta će se desiti na taj datum.

1 Like

Iz koje si države i možeš li ovdje linkati Twitter i Reddit threads?


Ima li neko isti problem?

Isto, nitko ne zna razlog zbog čega, bar ja nisam pronašao.

Stigao je odgovor unutar samo walleta. Problem je što BiH nije ispunjava uvjete i sve dok se ne ispune moramo koristiti drugi wallet. Može li neku predložiti najbolju alternativu da ne otvaram novu temu?

Nakon što su zabranili primanje cryptovaluta sada ukidaju i mogućnost holdanja

Što je još smješnije, Coinbase Wallet koji preporučuju nije podržan u BiH.

Povlačenje svih cryptovaluta na Binance zahtijeva određeni Network Fee, imate li neki prijedlog ukoliko je moguće izbjeći?

Također Binance ne podržava BSV pa mi je potreban ili drugi wallet ili mogućnost da prebacim u neku drugu cryptovalutu pa drugi crypto prebacim na Binance.

Da li Trust Wallet može raditi i kao web wallet? To je nešto što mi se svidjelo kod Coinbase i još nekih walleta još 2015. ali je samo Coinbase opstao do danas.

Cilj mi je samo da holdam crypto i da za sada ne radim trade.

Samo da ostavim kako je završilo pa možete zaključati temu.