Aman čovječe, počni zaobilaziti ovakve izjave i poslušaj me u tome da sam za sebe ne smatram da je tako nešto tačno (a ko bolje zna o meni nego ja sam, je l’).
Predlažem ti da to uzmeš naslijepo (savjet iz prve rečenice) a naknadno razmišljaj zbog čega ja mislim tako.
Ponavljam, razgovori (i poneka saradnja) sa developerima koji su razvili aplikacije i komponente koje svi koristimo (a ono makar na nivou PHP-a barem) su mi stavili do znanja vlastito neznanje (a da nisu morali ni pomenuti moj nivo znanja u momentu).
I još jedan besplatan savjet (ovaj nije moj već sa Discovery-ja): “Don’t stop wondering.”
Što ne znači da u nedogled postavljaš pitanja već redom ideš: na prvo pitanje na koje nemaš odgovor nadji odgovor a ne postavljaj drugo (inače priznaješ da te sama materija prvog pitanja i ne zanima).
Ti si ostavio neki manifest(?) ja te konkretno pit’o kako misliš postići treću tačku i ti umjesto da kažeš
- tajna
- ne znam
- name it
ti, nakon par izmijenjenigh postova počneš tjerati u q.
Ovaj post koji trenutno pišem ti govori da ukol’ko je odgovor na tačku 3 naveden ovde pod 2, da to moram znati da bi’ ti uopšte pomislio pomoći. Najiskrenije smatram da bilo ko ko se upušta u bilo sšta slično treba znati/riještiti/odgovoriti na to. A i ako nije odgovor pod 2. već neki od preostalih, i to je ljudski da kažeš.
Ako ne možeš konkretno odgovoriti na pitanje u vezi sa izvedbom tačke 3
tako i reci pa da se razilazimo (rečeno samo u svrhu da štrecne @dmitrecic -a).
Ne možeš doći na temu i reći kako imasš next big thing i onda napisati:
Modal.SiminModal(true); // <- zar ne vidiš kako je jednostavno
jer time ti vrijedjaš inteligenciju sagovornika ovde, ne neko drugi.
Odgovorio sam ti na ovo već prije tri godine.
E upravo ti ja kažem - počni.
Šta god od ovog svega ti s’vat’o k’o uvrede to je out of my scope.
Ako ne uzimaš ove prijedloge k’o dobronamjerne - ni to nema puno veze sa mnom.