Component develop tricky problem (JS)

Nema predaje, hahaha.

Nego, sada vidim da me ne tlačiš samo posljednih dana na okolnim temama, nego da dodijavaš još do prije tri godine, haha. Nisam ti sigurno džabe ovako odgovorio…da se qoutam iz te teme koju si linkao…moj odgovor ti tamo teče ovako:

Neću ni istraživati kako smo se porječkali, ali čim vidim kako sam ti odgovrio sve mi je jasno…da nije bez razloga. A i sjećam se poprilično dobro te rasprave…samo nisam znao da si ti bio jedan od pametnjakovića tamo. CreatifCode (CC) je ipak dominirao sa svojom arogantnošću…pa sam njega generalno upamtio xd.

A ne mogu vjerovati da si išao rovati po temama starim tri godine da se vadiš iz gluposti koje si ovdje nadrobio. Ti si car, majkemi :smiley: :smiley:

A isti si CC, baš sam nekidan pomislio da se on možda prerušio u novo ruho nebi li se ipak malkoc bolje asimilirao. Jer je prštao od previše arogancije…ti si ipak u tom levelu ugodniji. Mada sam volio s njim diskutirati…slušati ga stalno kako govori da je nešto nemoguće,…nema smisla i onda servirati rezultat pred njega, haha. Tako buš i ti na svoju žalost morao gledati kako nastaje normJS. :smiley: