U biti je sve dobro napisala. Možda se negdje malo nespretno izrazila, ali je poanta jasna i točna.
Sada možda takvi parametri (jačina servera) nisu u toj mjeri bitni, ali su svakako bitni.
Sjetimo se prije 10-15 godina gledali smo domenu registrirati na 2 ili 5 godina jer je bilo priče da Google algoritam ne shvaća ozbiljno nove projekte sa domenama reganim na kratki period (1 godina). Možda i danas taj komadić koda daje svoj signal, samo što je zanemariv obzirom koliko drugih zajebancija Google prati.
Pisete gluposti … nema veze jel zensko ili musko ono sto ona pise veze nama.
Uz to hvali se da je Inzinjer …ajmo se sada svi hvalit ovdje koju diplomu imamo.
Nisam napisala da sam inženjer programerstva da bih se hvalila, već da bih ti stavila do znanja sa kime ragzovaraš i da sam i te kako upućena u temu.
Razumem te i ja da imam srednju kožarsku bilo bi me blam da to objavim na forumu
Već smo videli kako upadaš ljudima u komentare i tražiš od njih da se ne dopisuju sa mnom, a sada vidimo i da ljude nazivaš glupima zato što su stali na moju stranu. Ovo je ozbiljan narcisiozni poremećaj koji je uzeo maha i ja ti savetujem da ideš da se lečiš što pre.
I kako to misliš da nema veze što sam žensko ??? Žene trebaš da poštuješ i da ih podržavaš i da im ugađaš, a ne da ih vređaš i ponižavaš. Upravo takvi kao ti biju i maltretiraju žene, sasvim sam sigurna da sam u istoj prostoriji sa tobom, da bih dobila batine i maltretiranje. Stop nasilnicima nad ženama !
E to isto i ja mislim za tebe, da nemaš veze sa životom. Moj ti je predlog da batališ dilovanje nižerazrednih hostinga i da kreneš da se baviš preradom ovčije kože. Ipak svako treba da radi u svojoj struci.
Mala mora biti “svakom loncu poklopac”, rekao bi Milanovic “Narikača”.
Ajmo sada quotati !!!
Prvo, ima ovdje dosta inzinjera pa ne “turaju” to ljudima pod nos. Nitko te nije pitao koje skole si zavrsila a to sto sama zelis dati doznanja meni (citaj: nama) da si inzinjer pokazuje koliko si iskompleksirana. Mozda se upravo dopisujes sa duplim inzinjerom. Who knows!?
Kompleks manje vrijednosti. Osobno poznajem jednog decka koji je zavrsio srednju elektro tehnicku skolu a ima vise znanja sto se tice informatike, kodiranja, programskih jezika, google ads-a od tebe koja si NAVODNO inzinjer i koja volis to naglasavati. Postoje empirijski ljudi kojima nisi ni do pete.
Znaci i lazes, nikad nisam napisao nikome da je GLUP vec da pisu gluposti. Pisati gluposti ne znaci da je netko glup. To si trebala nauciti u osnovnoj skoli ako je uopce imas.
Nercioznost se vidi u tvome ponasanju da nam ovdje moras reci koju diplomu imas, cisti ego problem.
Pises gluposti, znaci osoba je spomenula da si zensko itd … a ja sam odgovorio da se ovdje ne radi da li si zensko ili musko tj. to nije bitno. Lazes, manipuliras, izvrces ono sto je netko napisao itd, eticki nisi ni slovo I od Inzinjera.
Pa dobro i treba da ima što više školovanih ljudi na forumu, da mogu da demntuju kada neki “no name” poput tebe, lupa gluposti.
Nama ??? Kojim vama hahahhahaha… Ja sam rekla tebi, da prestaneš da lupaš gluposti i da ti stavim do znanja, da meni ne može da prodaješ muda mesto bubrezi, kao što pokušavaš ovde da prodaš taj loš hosting, koji na trust pilotu ima 99% loših ocena i svi kukaju da su prevareni.
Ja mislim da se dopisujem sa duplim kožarom… Ti ne znaš ni osnovne stvari, kakav si ti inženjer, možda inženjer kožarstva ahahahaha…
Eto vidiš kakav si ti i kako me ponižavaš ovde na forumu pred svima, ali ja neću biti kao ti i neću reći da poznajem stručnije ljude od tebe. Upravo suporotno, reći ću da ne poznajem većeg stručnjaka za obradu, ovčije i svinjske kože na Balkanu od tebe.
Šalu na stranu, sigurno da postoje ljudi koji nisu završili školu, ali imaju ogromno znanje u programerstvu, pisanju kodova i slično, ali ti sigurno nisi jedan od njih, to je i više nego jasno. Ja sam već rekla, da li je neko zaista uspešan i stručan o tome govore njegovi rezultati. A već sam ti rekla da moji sajtovi imaju milionske posete, tako da sam ja sigurno u top 10 webmastera na Balkanu. I ti ćeš sada da kažeš “evo je hvali se, prepotentna” ali to nije istina, jer ja pričam istinu i svesna sam svog znanja i uspeha i zato smatram da imam pravo da govorim na ovaj način. Posebno osobama poput tebe, koje misle da nešto znaju, a nemaju nikakvih opipljivih rezultata.
Dakle, trebaš da prestaneš da lupaš gluposti i da pišeš o nečemu o čemu nemaš ni osnovno zanje. To bi bilo kao da ja tebi dođem i da te učim kako se obrađuje ovčija ili svinjska koža, ali ja to ne radim jer nisam kožar kao ti i nemam nikakvog znanja u kožarstvu.
Eto tako, ne moraš ništa da odgovaraš, da se ova besmislena agonija ne bi nastavljala.