@ray Pazi ideja im je super, ono što ja ne cenim u njihovom radu je što su ovo radili NAŠIM ljudima, da su radili Amerikancim, Nemcima ili tamo nekome imali bi punu podršku. Sinonim “kraljevi” bio je za ideju koju su napravili jer iskreno 10 života da živim ne bi mi pala tako nešto na pamet i lepo su se dosetili toga. Kao što rekoh sa moralne strane ne odobravam nikako, sa poslovne strane odobravam jer je to CPA, tako CPA i funkcioniše, to sam i napisao u članku.
@scepo123 Nisam baš razumeo tvoje pitanje ali predpostavljam da je nadovezivanje na moj komentar vezan za ove IDEA;RODA skamove.Pre svega nemam nikakvu vezu sa ljudima koji su radili to niti poznajem dotične, kao što gore rekoh ideja je domišljata, moralno gledano je dno dna. Što se tiče mojih osobina i mog karaktera, stojim iza toga da volim da pomažem ljudima i ne postoji osoba koja mi se obratila za pomoć u IM svetu a da nije dobila odgovor. Dnevno dobijam desetinu mejlova od klasičnih amatera za koje odvojim vreme i odgovorim im na pitanja i pojasnim neke stvari jer volim ovaj narod ( ceo Balkan ) i ne želim da ljudi rade jednolične poslove za 200e mesečno i žive lošim životom.
Problem kod NAS je to što se previše opterećujemo glupostima, diskutujemo o nebitnim stvarima i pljujemo drugima po trudu i radu. To nam je najveća mana. “Nek crkne komšijina krava”, ako me razumeš