cPanel/WHM

Pozdrav svima,
nisam nigdje našao na forumu možda mi je promaklo.Molim za pomoć.Kad kreiram na reseller hosting novi reseller u njegovom cpanelu nema icone za WHM. Kako da mu dodjelim WHM?

Koliko sam shvatio, radi se o master reselleru koji ima mogućnost kreiranja dodatnih reseller accounta kao i cPanel accounta?

Vjerovatno pri kreaciji cPanel računa imaš opciju “add reseller privileges” ili nešto slično i to označiš i account bi ti trebao imati i WHM.

Ako nemaš, onda ako koristiš Zamfoo trebaš sastrane (zajedno sa ostalim opcijama) na dnu kliknuti na Zamfoo i tamo dodati reseller privilegiju na cPanel račun.

Nisam siguran da li si mislio na to, ali nadam se da ti je i ovo pomoglo! :slight_smile:

Nemam opciju “add reseller privileges” u WHM-u kod kreiranja računa (cpanela) a taj Zamfoo plugin vidim da nije besplatan, jel ima kakva besplatna verzija.

Ako imaš samo reseller account kod neke tvrtke, onda ne možeš kreirati druge reseller accounte, već samo cPanel accounte. Zamfoo se može instalirati samo putem root-a. Ne znam za besplatne verzije plugin-a, ali znam iz iskustva da to jako opterečuje server i da ga nije poželjno instalirati. :slight_smile:

Hvala ljepa na odgovoru.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja