reče @zgubijumf nekad na forumu na drugoj temi ovo
pa vjerovatno stoga su im niže cijene od konkurencije.
reče @zgubijumf nekad na forumu na drugoj temi ovo
pa vjerovatno stoga su im niže cijene od konkurencije.
To je onda to, nisam naletio na ovaj post ranije, dok ga ti nisi share, uglavnom nama pase
Nisam znao gdje da pitam, imal neko prijedlog koju mašinicu za šišanje/brijanje da kupim? Toliko ih ima da čovjek ne zna šta da uzme.
Ovu sam ja uzeo, prezadovoljan…
Ja imam dvije za šišanje: Philips neka sa kablom, bila 42km 2007. godine i neku Bliss za 20€. Samo Philips, neces pogrijesiti
Ja sam uzeo Philips prošli put, nisam zadovoljan, sada razmišljam da uzmem Panasonic ili Rowenta…
Unmetered hosting za 1 cent prvi mjesec https://www.interserver.net/webhosting/
Promo code: ONECENT2020
Payment method: PayPal
Da li je ko uzimao laptop na Laptopi.ba i kakva su vasa iskustva?
Gledao sam na ekupi i na ostalim mjestima ali ne mogu ga naci tj negdje je skuplji a ovdje mi se cini najpovoljniji pa ako ko ima iskustva da li je sve ispravno u vezi laptopi.ba?
orsa d.o.o. sarajevo, dzemala bijedica 185
seems legit
Tako se i meni cini, plus placanje pri preuzimanju itd, reko da pitam da nije odavde ko uzimao opet da potvrdim Hvala ti
3 zadnja laptopa od njih kupujem, i svaki put je sve uredno, laptopi vakumirano zapakovani itd… garancija po 2 godine. Placam po pouzecu EuroExpresu.
imaju televizori.ba i tableti.ba, koristio i to da kupim TV i tablet (ista firma sve)
Vidio sam fkt to i za televizore i tablete ali reko opet da pitam ovdje, hvala ti puno brate