Crni petak 2020

reče @zgubijumf nekad na forumu na drugoj temi ovo

pa vjerovatno stoga su im niže cijene od konkurencije.

1 Like

To je onda to, nisam naletio na ovaj post ranije, dok ga ti nisi share, uglavnom nama pase :joy:

Nisam znao gdje da pitam, imal neko prijedlog koju mašinicu za šišanje/brijanje da kupim? Toliko ih ima da čovjek ne zna šta da uzme.

Ovu sam ja uzeo, prezadovoljan…

Ja imam dvije za šišanje: Philips neka sa kablom, bila 42km 2007. godine i neku Bliss za 20€. Samo Philips, neces pogrijesiti

Ja sam uzeo Philips prošli put, nisam zadovoljan, sada razmišljam da uzmem Panasonic ili Rowenta…

Unmetered hosting za 1 cent prvi mjesec https://www.interserver.net/webhosting/

Promo code: ONECENT2020

Payment method: PayPal

Da li je ko uzimao laptop na Laptopi.ba i kakva su vasa iskustva?
Gledao sam na ekupi i na ostalim mjestima ali ne mogu ga naci tj negdje je skuplji a ovdje mi se cini najpovoljniji pa ako ko ima iskustva da li je sve ispravno u vezi laptopi.ba?

orsa d.o.o. sarajevo, dzemala bijedica 185

seems legit

1 Like

Tako se i meni cini, plus placanje pri preuzimanju itd, reko da pitam da nije odavde ko uzimao opet da potvrdim :smiley: Hvala ti

1 Like

3 zadnja laptopa od njih kupujem, i svaki put je sve uredno, laptopi vakumirano zapakovani itd… garancija po 2 godine. Placam po pouzecu EuroExpresu.

imaju televizori.ba i tableti.ba, koristio i to da kupim TV i tablet (ista firma sve)

Vidio sam fkt to i za televizore i tablete ali reko opet da pitam ovdje, hvala ti puno brate :smiley: