Crni petak 2020

Poceo je novembar… jos malo pa ce i crni petak! Sta ove godine kupiti? Ja mislio GoPro 8 black i obnoviti jedan hosting. Mozda cak i telefon kupim :slight_smile:

Mali off… sta planiras snimati s ovim?

Imam neke ideje za neke nove yt projekte a i za postojece. A i za svaki dan.

Ništa, sačuvati pare za sledeći. Sve će biti u k zbog pandemije, kako cijene, tako i dostava. Možda nešto od online proizvoda, kao što su knjige, igre i sl.

Na ekupi ima neki crni petak akcija. Ja uzeh ova dva televizora

ovaj me izašao 628KM

ovaj 594KM.

Ovu tošibu uzo majci jer ona ima neki stari tv koji ne može digitalne kanale. a ima velik dnevni boravak u stanu pa neće bit prevelik.

ovaj filips uzo sebi jer imam neki filips 32 inča star 7-8 godina, a ćoravi se pa mi lakše uzet veći tv no nosit cvike. al mislim da bi mi za ovaj moj stan bio prevelik tv preko 50 inča zbog razmaka između trosjeda i tevea.

no htjedoh pitat šta velite vi što znate o ovim televizorima i cijenama. valjaju li čemu ovi televizori? jesu ovo dobre cijene? meni izgledaju više no dobre cijene, mada ja veze nemam o televizorima.

1 Like

Dobri, dobri!

Meni nekako TV nije toliko vazan ali istina je da ga nemam gdje staviti! Kod mene jos 32”

1 Like

ma nije ni meni tv toliko bitan, al sam eno juče gledo utakmicu i ljepše mi izgleda kad se približim. sa djecom pravimo jednom dvaput sedmično kao bioskopsko veče đe se prvenstveno useremo od grickalica, i eto pogledamo neki sinhronizovani crtani (ako kome treba preporuka, nek se javi) a truba je vala gledat na 32 inča kad se krene ćoravit. eto to je to kad ja gledam tv, sport, bioskop sa djecom i porijetko neki film. ostatak dana drndaju oni dječiji kanali.

1 Like

Ja sam isto prije mjesec dana kupila Philips i super smo zadovoljni.
Djeca će se oduševiti jer je slika stvarno fantastična - oduševio si me za kino-večer, starci obično puste klincima da gledaju a ima tako puno dobrih crtića da ih i odrasli pogledaju :wink:
Mislim da je i cijena stvarno pristojna.
:raising_hand_woman:

P.S.

1 Like

ima li kakvih dobrih shared paketa za black friday … trebao bih nešto uzeti na godinu, samo da bude unlimited domains

Ako već daju 5 god. garancije, onda vjerovatno valjaju. :smiley:

Ja gledao neke samsung televizore, i provjerim u Tehmagu šta ima, reko da uzmem kod nas u trgovini odmah ako ima da ne čekam, dok sam zagrijan :sweat_smile: i naletim na neki Elit na akciji 560 KM i naručim.

Bilo mi bitno da je veća rezolucija nego na ovom Elit što imam i da ima one aplikacije, da mogu malom pustiti nešto na jutjubu i to je to. Do sad su mi bili dobri, imao sam dva Elit-ova i nisam imao problema.

Hawk host 12345667789(:7)(&&

1 Like

Bude svudje vala jeftinoca za razne hosting pakete, hosting, hostgator, havkhost, pretprosle god namecheam imo skoro dzaba, bluhost…a vecina daje unlimited domains, tj bude neki od paketa koji dopusta, a jeftin je

1 Like

Kontam kupiti i neki usisivac na baterije. Ko ce vise stalno sa kablovima po kuci

Dobra ideja :smiley:

Ja sam kontao kupiti neki aparat za brijanje/sisanje ali da je bas kvalitetan, a ne one platiš 50€ i nakon godinu bruji toliko da i kad završiš u ušima bruji :smiley:

Razmišljao sam i neki gamerski laptop, iako u zadnje vrijeme nije mi to to kao nekad. Kod nas su laptopi preskupi, kad vidim u Americi za koje pare se mogu kupiti, tako da još vagam.

Gledam sad veš mašine imaju naštimaš kad će se prati, to je baš cool :smiley:

Ovi usisivaci na baterije od 200€ pa navise. Ups… mozda prvo fen dobar da se kupi

Xiaomi Jimmy JV85 pro za 349 usd je trenutno pri samom vrhu sto se tice baterijskih usisavaca. Planiram ga kupiti, samo cekam BF, mozda bude malo snizen.

Uz to planiram i neki godisnji shared hosting paket, vjerojatno na Hawkhost, oni svake godine imaju odlicne popuste.

Prave muske teme - usisavaci :slight_smile:
I kontam uzeti telefon, nasao ovdje neku firmu koja prodaje polovne telefone ali sredjene. Iphone 8 za 265e.

1 Like

Cisto mali info vezano za crni petak shared hosting na hawkhostu

Kupio sam ga 2016, dvije godine. Ovo je drugo produzavanje a isti popust se i dalje primjenjuje.
32$ za 24 mjeseca - ni 2$ mjesecno

2 Likeova

Pa taj si popust odabrao, ponavljajuci, bilo bi neozbiljno da ga ukinu. I ja ih koristim na svim sajtovima i nemam velike zamjerke. No cisto sam nekad testirao brzinu ttfb na njihovom shared hostingu i namecheap shared hostingu i bolje rezultate ima namecheap (naravno sve isto podeseno i isti sadrzaj). Sad ta brzina kod shared hostinga varira i zavisi od datacentra koji se odabere (hawkhost njujork kod mene bilo, namecheap negdje u usa), no ti moji pausalni testovi su bili u korist namecheap.

npr HostMantis kida HawkHost i Namecheap zajedno po pitanju shared hosting jacine:D