Ne znam. Sjela uplata jucer napokon.
Evo jedan update svima ako se nekom ponovi, ponovno mi uplate nisu sjedale sad u 6. mjesecu, i 10 puta se javljao supportu, kažu banka odbija uplatu.
Zvao banku, nemaju pojma o nikakoj transakciji niti su išta blokirali.
Nasekiro se, pomislio da je do HPB-a, i otvorim Revolut račun, promijenim podatke u Amazon, tražim ponovno isplatu sredstava prije tjedan dana i opet nema ništa.
Danas se ponovno javljam supportu po tisućiti put, kaže žena ne znam kako vam ovo nitko nije rekao ali vama ima “payment suspension” radi nečega, i onda dolazimo do onog e-maila koje sam dobivao za koji mi je sve jedan radnik supporta rekao da zanemarim.
Ona kaže da je to drugi tim Amazona i da će ih izvijestiti o ovom problemu, te da mi se ispričava na toliko krivih informacija koje sam dobio od ostatka supporta te da će i to prijaviti.
Ukratko, sad čekam da mi se taj drugi tim za potvrdu dokumenata s Amazona ponovno javi pa da (nadam se) riješimo taj problem i počnem dobivati isplate.
p.s. ponovno sam vratio bankovne podatke na HPB da se ne moram još i s revolutom zezat pred poreznom