Čudan # problem s web stranicom

Na mojoj affiliate stranici imam čudan problem. U bilo kojem browseru na svaki link se dodaje znak #, tako da link od homepage izgleda homepage.com/#. Ovo se događa samo na mobilnim uređajima, dok je na PC-u sve ok. Nadalje, kada se preko mobitela logiram kao admin u wordpress i odem na neki post da ga pogledam(ne editiram nego samo pročitam) i kada stisnem back počnu se otvarati nekakvi popunderi kojih ima milion.
Isprobano sa Google Chrome, Firefox i sa defaultnim browserom od mog telefona. Isto se dešava i na mobitelu od supruge. Preskenirao sam sajt sa sucuri i quttera međutim javlja da je sajt čist. Kada nisam logiran kao admin sve je normalno međutim dodaje znak # na svaki link na sajtu.
Jel ima neko neki hint kako da riješim ovaj problem?

Ako ti nisi pravio ove pop-undere, onda je logicno o cemu je rijec… Prije par dana bila je slicna tema, kako ocistiti sajt od takvih stvari

Malo “nabrowsaj” forum

Virus bajo moj :smiley: :o::x:

OK, jasno je da je virus, ali kako ga ukloniti? Napominjem da se navedeno događa isključivo na mobilnim uređajima i to samo kada sam logiran kao admin, inače kad se izlogam jedino što se primijeti je znak # na kraju svakog linka.
Nije problem u pluginovima jer sam ih sve bio isključio i opet se isto događa. Očito je problem negdje u samom wordpress coreu ili negdje u temi, ali nije mi jasno gdje.

Jesi probao skenirati s wordfence i staviti scan sensivity na high?

Probao sam sa wordfence sa defaultnim postavkama, nije nasao nista.

jesi dodavao kakve scripte ( reklamne, SEO ili nesto slicno)?

Osim .js fileova od Amazona nema nikakvih reklama. Za SEO koristim All In One SEO plugin. Ovo se počelo dešavati pred cca tjedan dana, međutim nisam ništa specijalno radio na stranici, maknuo sam dva plugina koja mi ne trebaju, to je jedino ajmo reći značajnije što sam radio.
P. S. Upravo preskeniran sajt sa wordfence na High Sensitivity. Rezultat je slijedeći:
Critical: * The Plugin “Category Order” has been removed from wordpress.org.
Type: Plugin Removed
Critical:

  • The Plugin “Visitor Maps and Who’s Online” has been removed from wordpress.org.
    Type: Plugin Removed

Znači ništa značajno, čisto sumnjam da su ova dva plugina koja su outdated uzrokovala bilo šta jer ih imam i na drugim sajtovima.

Nakon logina kod te teme na homepage ide # kad user ode dalje na profil i ostalo, toga vise nema. Ako je onaj sajt sto si imao jednom neki problem.

Problem je u temi, nakon sto sam promijenio temu u twenty sixteen nema vise znaka # i nema više popupova u admin sučelju.

Besplatna, kupljena ili nulled tema?

Kolega krcmar je nasao neki .js code koji izgleda da pravi problem. Pogledat cu to danas mada mi se cini da je to neki amazonov kod.

Kod je bio u header.php i cini mi se da je to bilo nesto od sharethis plugina sto je trebalo rucno ubacit u header. Share This odavno ne radi kako treba i kad sam maknuo kod sve je ok.

1 Like

Pazi na samoraspakirajuće fajlove itd.
Pogledaj tko ti gađa web da možda nađeš da netko ne radi isto ispočetka.
Imao sam slučaj s klijentom i rev sliderom, maknešt sve, opet, maknše sve opet.
Uglavnom zakukuljeni fajl koji samo dohvati lik i sve nanovo, veselja joj.

Tako da nisam krpao ništa, drop base, delete trash, i iznova.
Previše sam situacija imao, jer kažu samo rev slider je problem, a ono sve premium pluginovi, svi sa xyz stranica.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja