Čudna situacija oko plave značke na fejsu

Molio bih pomoć oko jedne baš čudne situacije. Nakon desetak slanja u zadnjih 2-3 godine zahtjeva za blue badge na mojoj fejs stranici, gdje sam uvijek bio odbijen, sam naprosto odustao i zaboravio na to.
Danas mi stiže obavijest u obliku notifikacije na fejsu ali na profilu, da moj profil možda ispunjava uvjete za značku provjereno, te da pošaljem zahjtjev i to provjerim odmah ili da odaberem da me ponovo podsjete kasnije.
Naravno odem ja odmah to riješiti i nema opcije za odabrati stranicu, već mi gura profil od par stotina pratitelja da mi verificiraju, a ne fejs stranicu od (500k + pratitelja)
Ipak, ispod ima napomena da ako želim stranicu verificirati da kliknem na nešto. Odvete to mene na skoro istu podrubriku, ispunim sve što su tražili i dobivam odgovor u roku… ne znam… 6 sekundi da sam odbijen
Sad si mislim, jesam li možda trebao prvo profil verificirat kako su mi ponudili? Mislim ja mogu odmah sad ići ponovo ali ovaj put s profilom to provjeriti ali pisalo mi je na prošlom odgovoru da nemam pravo narednih 30 dana raditi provjeru. Jel zna netko ili ima ideju što mi je činiti. Hvala unaprijed
Evo i screenshot