Custom polja za variable proizvode

Pozdrav,

Dakle imam problema, napravljeno je sve s admin dijela i za spremanje u bazu. Problem je kad zelim prikazati custom polje na variabilnom proizvodu, on mi ga prikaze ali uvijek iznad mjesta za odabir kolicine, nikako ne mogu promjeniti mjesto (htio bi dolje kod meta da prikazuje).
Prekucao sam file variable.php te sam skuzio da je problem kada prikazujem u <script id"“templatexxx”> kako da njega uredim da mi ne prikazuje na tome mjestu vec da odaberem neko drugo.
Hvala

Potrebno ti je neko osnovno znanje CSSa, ili tempalte koju koristiš da ima funkciju premještanja polja, tj da ih postaviš tamo gdje bi ti htio

Ukoliko nemaš iskustva sa CSS možeš eventualno instalirati ELEMETOR.Sa njim aposlutno sve možeš srediti kako tebi paše :slight_smile:

Mislim da me nisi dobro razumio te da css nema veze s time, a kamoli ELEMENTOR, radi se o prikazu custom polja za varijabilne artikle kako se koja varijacaija odabere da tako prikaze podataka (kao sto se sku mjenja odabirom varijacije)
Ja sam dobio da mi prikazuje, ali uvijek iznad kolicine za dodati u kosaricu.

Kod koji to prikazuje jednostavno postavi na drugo mjesto u fileu. Ako zelis daj mi link na PP i posalji sliku gdje zelis da ti to bude.

1 Like