Nevjerojatno!
Inače, stari Avalon mi je bio uvijek prvi odabir za .hr sajtove (brzina učitavanja, brzina reakcije korisničke podrske itd). U zadnjih par godina su više puta promijenili vlasništvo, a meni i dalje jedan važan .hr site stoji tamo.
Kako su oni mijenjali vlasništva, tako su se paketi drugačije nazivali. Nisam išao za tim, paket je košao cca 80€/god i bio jako dobar.
Neki dan mi dođe obavijest da trebam OBNOVITI paket i da je cijena 249,00€.
Na prvu onako računam: uf, pa sta mi je bilo lani da sam uzeo ovako skup paket?! Zove se nekako čudno, ne sjećam se da sam ga toliko puno platio… možda sam uzeo nešto skuplje zbog sigurnosni stranice? Možda su one fore sa prve godine plati x, iduce godine xxx…
No, ipak mi je to previse da bi samo obnovio pa im se odlučim javiti i zamoliti ih da mi pošalju ponudu za neki primjereniji paket jednoj običnoj wordpress web stanici… da bi se tu doslovno šokirao njihovim “marketing trikom”.
Ja uopće ne koristim taj skupi hosting paket koji treba “obnoviti”!
Paket koji koristim i koji mi je još uvijek AKTIVAN (i postoji u njihovoj ponudi) nigdje nije naveden, niti u korisničkom sučelju, niti na ponudi koju su mi poslali… nigdje!
Oni su zaključili da bi meni dobrodošao taj skuplji paket, PREIMENOVALI u mom korisničkom sučelju aktivni hosting paket u taj skupi (sve je postavljeno kao da koristim taj skupi paket) i nisu mi uopće ponudili opciju da produžim paket koji stvarno koristim nego samo opciju da “obnovim” paket koji niti NE KORISTIM
P.S. uvijek sam ih držao za ozbiljnu firmu, pa sam greške na stranici gledao kao “ma dobro, rijesit ce se to”. Izgleda da novi vlasnici nisu bas ozbiljni kao sto je nekad bio Avalon, pa ću dodati u recenziju i ovo:
- stranica im nije prilagođena za mobitele
- imaju ogromnih problema sa prijavom i odjavom sa korisničkom računa.
Nevjerojatno!