Da li Google namjerno sprječava veću posjetu na web stranici?

Pozdrav ekipi!

Primijetio sam jednu zanimljivu stvar. Naime, kao da je Google ograničio posjetu na mojoj web stranici na određeni broj posjeta dnevno. Broj posjeta se ne povećava i isti je kao kad sam na webu imao 20 postova manje, a za tih novih 20 postova sam u top 5. Kako je to moguće? Da li ste i vi primijetili nešto slično na svojim web stranicama?

2 Likeova

Odlucio je sa 1000 dnevno da mi je dosta 500, pa nakon tog jedan period 300, pa sad ponovno vratio na 500, nadam se da ce ponovno vratiti na 1000… tako da potpuno te razumijem, a ovo je vise pravilo nego iznimka..
sustav rangiranja ili core update smjesti tvoj site negdje i takva je posjeta tamo, sad na tebi je nastaviti raditi pa sta bude..

1 Like

Hvala na odgovoru, znači i drugima se događa. Zanimljivo. U svakom slučaju ja ću i dalje objavljivati novi sadržaj pa da vidimo hoće li se odčepit.

Ja bih napisao ono sa čime se ti ne slažeš ali ne ulazi mi se u raspravu :joy:

2 Likeova

Negdje sam citao,mozda i ovdje,da je bitna i duzina zakupa domene,hosting,gdje,kakav,razni faktori.I ja vjerujem da ima manipulacija,vjerujem i na Youtube da se favorizuju americki kanali,da bi se sprijecio odliv novca.Cak vjerujem da Tik tok upravo zbog toga i ima problem u Americi…

Pa napiši, baš me zanima.

Bez backlinkova ne možeš ni u halu :smiley:

2 Likeova

Sjećam se dok sam imao nešto konkretno prometa sa Googlea da bi točno ograničavao promet. Za ovo ne postoje dokazi, ali ja mislim da imaju razredi npr. kada možeš dobiti do 100 klikova na dan, i onda ti ih ispuca karikiram do 5 popodne, iza toga budeš na lošijim pozicijama i slično..

Nikad ovo nisam potvrdio ali sam siguran da postoji ovako nešto jer bi pratio Google Analytics i imao bi odličnu posjetu npr. cijeli dan, i onda odjednom zadnjih par sati doslovno ništa, kao da me totalno nema na Googleu.

3 Likeova

I sad da idemo pitat John Muellera on bi rekao da to nije istina :smiley:

3 Likeova

Ne znam što ne bi trebala biti istina.
Imam dva sajta sa 3-4 K posjeta dnevno, a zna ići preko 10 K u sezoni.
Naravno dobro rangiraju u niši.