Da li ima pomoci za Google adsense

Pozdrav imali pomoći sta se ovo desilo da li su nekome vratili Google adsenseracun bila bih zahvalna na svakom savjetu

To mi se desilo na jednom kanalu koji nisam dugo koristio i imas opciju opet da aktiviras adsens u gmailu dobijes poruku ako je zbog neaktivnosti

Nažalost aktivan je ali zbog kao kršenja prava kao seksualni sadržaj a nigdje veze s postom nikakav seksualni ili psovke nema nigdje veze ali eto ovo mi se prvi put desilo za 7godina zato pitam imali pomoci,piše da se može žaliti ja sam se žalila pa čekam odgovor da li je neko imao tako problem da kada se žalio da su vratili racun

U emailu mora pisati razlog ukidanja adsense naloga .Šta piše u njemu?

Ako si dobila link ka popunjavanju žalbe moraš tačno precizno navesti bez emocija ikakvih čisto sve tehnički navesti uz evenutalno dokaze (pošalješ sreenshot i ubaciš link u žalbu )tog sadržaja gde je bio taj seksualni sadržaj ( pre ) onoga što si ti popravila (posle) šta si uradila po pitanju toga.

Mada meni je čudno :thinking: obično obaveste da ako se na nekom sadržaju javi seksualni sadržaj prvo ti šalju opomenu na nalog da ispraviš ili ukloniš taj sadržaj pa posle pošalješ na reviziju (u okviru addense naloga)

Ili ti prvo smanje prikazivanje reklama na sajtu pa ako i dalje postoji problem onda ti banuju nalog

Sadržaj emaila ja ne znam pa sad ovako na brzaka sam napisao.

Šanse da se vrati nalog su jako male možda od 5-10%

Onda nema spasa ako je zbog pravila ugasen,meni je ugasen nedavno zbog neaktivnosti i dosao mi mejl ako zelim da ga aktiviram opet i aktivirao i ako ga ne koristim

svaki adsense nakog koji se ne koristi duže od 6 meseci se privremeno gasi

1 Like