Da li je netko dobio ban zbog live vote-anja?

Pozz kao i vrlo vjerojatno većina vas počeo sam koristit live stream sa live vote-anjem na svojoj stranici.

Obavio sam 3-4 puta live stream i sve ide sasvim u redu. Ovo jutro mi je prijatelj rekao kako je jedna stranica u vezi Pokemona ugašena jer je live stream kršio pravila facebooka.

Da li se netkome ovakvo nešto dogodilo ili možda zna nekoga kome se ovo dogodilo?

U biti po tim pravilima ne smije se uopće onda ni stavljat ni slike obične sa voteanjem?

A gle, zdrav razum kaze da dugorocno ovo nemoze sljakat, jer je to u biti nabijanje likeova, sto vjerujem nije cilj facebooku. Oni nisu postavili te svoje iconic da budu votanje.

To su rekacije na post/sliku/status/stogod, a ne glasovi, tak da mislim ako niej bilo opomena, vjerojatno ce ih biti.

A moje mišljenje je da to live vote-anje dosta nabija reach, što isto nije u interesu fb-a…hoće oni pare za boostanje…

Ali izgleda da je to novi trend jer su is vjetske stranice pocele to koristiti, pa vjerujem da nemoze se dobiti ban.

unilad, 9gag, ladbible, index.hr i jako puno drugih najvecih stranica to koristi

Kako se uopste to napravi, vec sat pokusavam prema nekim klipovima ali mi ne dohvati streem kad krenem na objavi. Ono stoj offline

Preko obs studija, ja prodajem takvu skriptu ako si zainteresiran

Napravio sam to, gdje sliku uradite i koju veličinu?
Mislim da se mkze zbog ovog dobiti ban, pa cu ga pustiti na nekom manjem pageu

Kako mislis gdje sliku napravit? pa mozes u photoshopu, cak i u paintu je mozes slozit

A mislio sam da nesto ima gotovo, ubacio bio preko ps ali mala, koja tocno ide rezolucija?

U obs studio kad pravis live stream mozes odredit tocno rezoluciju, pa si napravi koju god hoces, samo stavi da je veca od 500x500, inace ce bit premalo

1 Like

Sredio sve ali mi brzo zavrsi live, ne znam zasto? Kroz par minuta se ugasi

Jel ti mozda spor net ili slab komp?

Napravio sam izgleda da je bilo do OBS studia sam se diskonetkovo, a po postavkama 10 sekundu za ponovo. Zato je prekidalo…hvala ti.