Da li Paypal obavezan za prodaju na Ebay-?

Hteo bi da prodajem neku robu na Ebay-u, i sada jedini moguci problem je Paypal. Citao sam na raznim mestima da Paypal nije obavezan za primanje novca, ali da li je obavezan u smislu neke verifikacije ili nesto slicno? Ja sam uradio ove verikacije sto su mi trazene, kreditna kartica, telefonsku potvrdu, gde god je postojala druga mogucnost Paypal sam izbegao, i sada moj nalog je navodno verifikovan za prodavca. Ja imam i Paypal, ali posto Srbija nije podrzana, taj nalog nije legalan, pa nisam siguran da li to moze da mi napravi neki problem. Za primanje novca koristio bi Moneybookers, sistem za primanje kreditnih kartica.

Mozes i Moneybookers koristiti koliko znam

Ok, hvala. Za primanje novca znam da se moze resiti sa Moneybookersom bez problema, jedino sto nisam siguran je da li ima neka obavezna verifikacija koja ukljucuje Paypal. Probacu pa cu videti. Hteo sam samo da proverim da me ne bi suspendovali.

99.9% kupaca na ebay-u zeli da koristi paypal. Mozes koristiti i western union koliko znam, ali male sanse su da ce neko kupiti na taj nacin. Osim ako nemas proizvode koje niko drugi nema i kupci ih zele po svaku cijenu neces imati vece uspjehe u prodaji bez paypala. Znam da postoji opcija za Skrill (moneybookers) ali ja u 15 godina od kad kupujem na ebay-u nikad nisam vidio ni jednog prodavca da nudi daje moneybookers kao opciju, bar ne iz USA, Canda i Kine odakle ja narucujem.

jel moguće prodavati na ebay preko moneybookers-a?

Selecting payment methods

hvala…nije mi bilo jasno jel oni koji plaćaju paypal-om mogu da kupuju kod mene ako imam moneybookers

Vjerujem da sve piše u dokumentaciji / FAQ dijelu na Ebayu


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact