Imam ja tek odobren racun na prodaju
Postavljeno sve samo ko hoce raditi ozbiljne ponude u pp
Na mom Adsense nalogu se može dodati samo bankovni račun u Švedskoj tako da se baš i ne može isplaćivati na bilo koji račun.Stvarno ne kontam kako se može osobni nalog prebaciti na drugoga. Ostaju li moje informacije i consenti unutar naloga? Ko je ovo radio neka pojasni… A što se cijene tiče, ako ste s tim nalogom zaradili na desetine tisuća eura, zašto prodati za 1500…
Ne mozes mjenjat drzavu na adsensu nego moras taj zatvorit i otvorit novi.
Nema smisla uopce od nekog kupovat adsense jer je korist nikakva
Nekad je moglo da upišeš koji god oćeš devizni račun za isplatu, dakle ne mora biti račun na tvoje ime iliti ime imaoca adsens naloga. Tako je bilo za BiH nekad, pa stoga i logično da se bar u Bih moglo kupovat i koristit tuđi nalog za isplatu na svoj račun. Da li je tako i u ostalim državama i da li je tako i sad pojma nemam
Ako ima jos tko adsense s serchom enabled neka se javi u pm…
sta je to ? serchom enabled?
Mislim da svaki domen posebno ide na odobrenje za te oglase. Bar je tako pisalo u mailu davno
Sad tih oglasa ima u autoglasima.
Upravo sam dobio email od 25.08 to će biti dostupno na adsense-u
Search sa oglasima nekada davno je postojao. Ko ima stare adsense naloge setiće se tih oglasa kroz pretragu. Bili su ih ukinuli jedno vreme čini mi se.. sada ih opet vraćaju. Samo malo našminkaniji iestetski lepši, mislim..nisam siguran da je tu zarada 50:50
Valjda videli ljudi da im malo para pa daj da i kroz ovo zaradimo koji dolar.
Da,postojali su pa ih ukinuli jer kao nisu imali efekta..bili su posebno i video oglasi za sajtove sa video snimcima i igricama,i ko ima mnogo video snimaka ili igrica,mislim da je trebalo od ukupnog broja stranica 50 posto da ima na stranici video ili igricu,apliciralo se i kada odobre postavi kod za video oglase.
Zna li netko, ako hocu prodati adsense da li je dovoljno dati admin ovlasti toj osobi u adsense postavkama ili se daje gmail?
Obično 90% ljudi daju gmail adresu, mada možeš dati i ovlasti.
Ja se javila na onaj oglas preko FB sto advertise media kupuje, i zanimala me cijena, kako se krecu. Ali u oglasu kazu da ne kupuju gmail, a djevojka sto me nazvala kaze da ne uzimaju bez gmaila. Nakon sto sam joj rekla da imam svasta nesto na gmailu, od Redbubble do KDP kindle, ona mi kaze da to mogu zamijenit drugim gmailom. Da, mogu, trebam novi gmail i da ga promijenim na desetak sajtova, ali ja imam i google consolu sa odobrenom aplikacijom na google store, te admob, tako da nema smisla prodavati uhodani gmail. Da mi je gmail spojen samo na adsense ne bi bio problem, ali ovako ja bih prodala vlastiti identitet u jeftinom paketu.
Po pravilma Googla on ne dozvoljava migraciju AdSense naloga s jednog Gmail naloga na drugi.
Ja sam prodao jedan account prema advertise media, ali je gmail bio nevažan, praktično je bio napravljen samo radi AdSense. Sjedio sam sa tim Tuzlacima, ok su ekipa, nije bilo problema…
Vidim da oni guraju te accounte u FB stranice i “klikove”, imaju neku šemu, i mogu reći da im posao ide i više nego dobro
Eto kako im ide da kupuju svakodnevno accounte. 19tog u mjesecu plaču za banovima