Da li vas što bode u oči u ovom videu

Kao što naslov kaže, da li vas nešto bode u oči u sljedećem filmiću? xd.

Inače, ovaj video je napravljen sa biteable.com online alatićem. Zaista cool alatić, jer ovakav filmići se napravi za 15min :).
Samo alat nije baš jeftin, 100e godišnje košta da se ukloni watermark s videa.

Već sam pitao, a sad ću opet… Da li ima zainteresiranih da zajedno kupimo licencu za jedan account za ovaj alat? Ako nas se skupi barem troje, to je onda svakog cca 200kn godišnje. :slight_smile:

Meni je odlicno! Eventualno moze malo predugacko za pogledati cijelo…

2 Likeova

Nevezano za temu, bacio sam pogled na tvoj kanal i je l’ ti izvodis sve ove vratolomije sa rolerima i skokovima :smiley: ?

1 Like

Hehe, taj sam xd. Ali nazalost nemam baš snimki s rola. Uvijek sam čekao da postanem dobar pa da snimim neki lijepi edit…i nikad dočekao, a u međuvremenu prilično i zahrđao posljednje 2-3 godine.
Ovo što je tu, to su dva edita sa klipovima iz istog dana …tako da to nije nikako nekakvi highlight koji sam trebao napraviti dok sam mogao … :confused: (Nadam se ja još da mi nije isteklo vrijeme, ali šta je da je…tijelo sa 30g puno teže podnosti padove, a nije ni glava više luda)

Nekada se ovako bacalo preko stepenica: :slight_smile:

Sada je samo hrabrost ostala kada je voda ispod mene…ali nije ni to šala. Ovo ljeto sam puknuo na leđa sa 11 metara, hahah. Mislio sam da sam umro. xd

2 Likeova

Fala, zasluge ipak idu biteable-u :).

Vidiš, meni se nije učinio predugačkim, a mislim da i ciljanoj publici će svaka ova informacija biti bitna… malo se to možda sporo vrti…

No više sam postavio pitanje dali ovaj OP logo bode u oči, jer sam to nasilu ugurao da prekrijem watermark od editora. A i u prvim scenama prije nego se logo pojavi, može se primjetiti da je dolje neka kamuflaža xd.

Pa sta ne radis ove video klipove, a ne te s biteable, s ovima bi puno bolje prosao. Mozda bi postao i slavan u fail kompilacijama. hahaha.

Heh, u slučaju da si ozbiljan evo i ozbiljnog odgovora.
Mislim da je u takvim kompilacijama konkurencija strašna ko i svagdje drugdje…a ovdje se još moraš trgati da bi ih dostigao i vjerovatno niti nećeš nikad.
Neki casual rolerblading koji je unutar granica skilsa, ono da si exstreman ali da se opet ne izlažeš nekom većem riziku za svoje mogućnosti…takve ekipe imaš koliko hoćeš. A puno i takvih rade trikove koji su “remek djelo”, gdje nije lako ni sanjati njihovu razinu. Ista stvar i za skokove u vodu…

U zagrebu imaju dva brata rolera, koji su svjetska razina što se tiče rolanja…ali se od toga kruha nisu najeli. Ni od sponzora ni od youtubea. Ono što imaš od ovoga, sada jedan hoda doktorima i gleda što će sa kičmom koja šteka…puno ostalih ostavili koljena,ramena… Baš ih neznam puno koji ne trpe ništa trajno…

Scena je nekako takva da ako si malo bolji u skate-u, bmx-u ili snowboardu …relativno ćeš lako do love i sponzora. Ali ako si roler, onda si samo gay. Ali hebiga, uzme te to dok si mlad…i droga živa…i ne žalim :slight_smile:

Auh, rispekt za vratolomije.
Mislio sam da se onaj backflip moze fejlovati samo jednom u zivotu, posle toga te u delovima skupljaju sa poda, tebi nista,…

2 Likeova

Da se vratimo temi. Ja bi sudjelovo u kupnji accounta :slight_smile:

Trebao sis e prijaviti kao stunman, ili ti ga kaskader, trebaju takve koji se bacaju na glavu a nista im nije, hehe

1 Like

Super. Onda fali još samo jedan.
@Dadaas je ranije spominjao da je zainteresiran ako nas bude 6-7…ako to još vrijedi neka potvrdi.

Ako je još netko zainteresiran samo u slučaju da nas se skupi 6, neka to napomene. Jer može biti da se netko ne želi javiti jer sporazumjeva kupnju u troje, a odgovaralo bi mu ako nas je 6. Da nebi bilo da ih 6 šuti zbog istog razmišljanja xd

Ja ću prokomentirati video… nije mi smetalo niti me ubolo u oko to čime si prekrio watermark…a slažem se s komentarom da treba malo ubrzati to… ne vole ljudi predugo gledati taj tip video informacija… :slight_smile:
I pridružujem se čestitkama za vratolomije :slight_smile:

2 Likeova

Taj tempo videa je do biteable-a, nekako njihov stil…nemaju baš opciju da se scene ubrzavaju.
Za neke stvari mi to odgovara, pa i ovdje što se tiče mog ukusa …ali svakako nije zbog toga pogodan alata za baš svakakve filmiće raditi.

U inbox sam dobio još jednu ponudi za zajedničku kupnju, tako da nas je sada troje.
Što se mene tiče, troje nas je dovoljno, ali neće škoditi ako se još netko priključi.
Pričekajmo još malo :slight_smile:

Jedna mala zanimljivost.
Jučer dok sam radio s biteable-om, nisu imali u ponudi sljedeću scenu da se umetne slika na mobitel ili ipad:

…danas je očito imaju. :slight_smile: (Doduše, ne još za mobitel)

Vjerujem tako da će biteable još ponuditi svašta u svom repozitoriju scena. Kako navode, primaju rado i sugestije što bi mogli uvesti.

Pa lako je kasnije sam ubrzat video,bar to nije problem sa nekim editorom.

Pa mislim da ubrzanje bi kvarilo animacije. Trebalo bi onda sjeći van statične scene…i tako nekako kratiti, a to je već petljancija… Dok je prava čar ovoga editora upravo u jednostavnosti.
Ok, mozda neki manji faktor ubrzanja nebi utjecao na izgled animacije, a skratio bi nešto ukupno trajanje. Treba probati…
Samo mislim da nije toliko niti problem da li video traje 55 ili 45 sec, koliko osjećaj te spore dinamike scena. A čisto sumnjam da bi se faktorom ubrzanja to popravilo, prije nego se uništi flow animacija koje su kreirane za ovaj tempo.