Da li Youtube dozvoljava monetizaciju Al klipova?

Zdravo da li neko zna da li Youtube dozvoljava al klipove za monetizaciju

Ja bas napravila ai satire kanal prije 4 dana, koliko znam dozvoljava ako su originalni, ne dozvoljava “AI slop” zapise koji ne nude informaciju, zabavu ili originalnu perspektivu, blokiraju ponavljanje istih slika, tekstova ili glasova u različitim klipovima itd. I ako je ai video mora se tokom unosa oznaciti da je ai u postavkama. Mene recimo ne brine ai originalnost, imam fix ideja, nego me brine kako do 1000 pretplatnika :rofl:

Stani s puškom na homepage YT i teraj masu na tvoj kanal :joy:

2 Likeova

:rofl: Ma zalosno, vidim dosta finih kanala, stari preko 2 godine a nemaju 1000 pretplatnika. A opet, s druge strane, neko napravi 10000 na shortu od 5 sekundi, ebi ga

1 Like

Ai smjesni klipovi ovi sta mislis da li ce odobrit

Nije lako ni 4000 watch hours

Imam za prodati svjeze montizovan yt kanal prije 3 dana moneteziran 1000e fiksno. Samo starim clanovima prodajem, kanal je tako reci bez zarade mozda i bude neki euro od pregleda sad.. Link kanala ne saljem jer je tema nevazna ko uzme kanal nek snima sta hoce, monetizazija je tu i stari kllipovi ostaju, a vi prebacite nischu koju hocete… 10 klipova je na kanal..

Nema razloga da ne odobre

To pogotovo, standardni format 16:9 nema dometa, to mora bit bas nesto trazeno da nakupi preglede

Ne vrijedi ti to ni 100 eura osim ako taj sto ce snimati ce radit istu temu kao sto je na kanalu a u vecini slucajeva banuje jutjub ako je glupost neka

Sve su uradili da bi se jutjub punio sa snimcima a da ne moraju da placaju.
Milioni njih ce pokusati,snimiti dvadesetak video snimaka,uvideti da nemaju subskrajbere i preglede i odustati,a snimci u vecini slucajeva ostaju.
Neko ce naravno uspeti kao i na lotou,ali ogromna vecina nece.

1 Like