Da prasneš od smijeha

Evo draga gospodo da vas malo nasmijem,moj fakultetski profesor me na pravdi Boga napade zbog ove stranice i kaze da sam koristio template ili (da sam kopirao neke stavke iz templatea nekog) na svojoj stranici koju smo trebali napraviti na neku temu iz IT podrucija,evo link od stranice _ :smiley: Stranica rađena preko tablica HELLOOO preko tablica… i kaze template,sta bi mi tek rekao da sam koristio Div-ove ili nove HTML5 elemente :smiley: nekad se pitam sta radim na fakultetu :confused: nije mu jasno da se moze urediti scrool bar kod Chromea i IE-a :smiley: sto vi mislit jeli template ? haha… Inace znam napravit stranicu kakvu pozelim ali nas nas profa uci radit stranice preko tablica kao da je ovo 1998-a. i stranica je ružna samo tako i nemogu vjerovat da misli da je template.

Jednostavnu mu reci da ćeš pred njim sastaviti stranicu po njegovom nahođenju tijekom nekog predavanja ili labosa.

Ja bi te bacio da mi doneseš takav rad a on je oduševljen. Vjerojatno je zadnju stranicu radio 90tih pa mu je ovo savršeno.

Vidim da studiraš u BIH, ali i u Hrvatskoj je stanje u visokom školstvu prilično loše. Na nekoliko kolegija smo učili stvari koje su se upotrebljavale prije 50 god. i više. Jasno mi je da su to početci i da se ne može odmah krenuti sa novijim proizvodima. Ali u to vrijeme je većina bila analogno, zašto to uopće više spominjati. Možda griješim vezano za to i nisam imao prilike čuti pravi razlog, ali trenutno sam takvog mišljenja dok me netko ne uvjeri u suprotno. Što se tiče web programiranja, također smo radili vježbe sa tablicama koje se sada upotrebljavaju samo kada je neophodno iako će vjerojatno s vremenom izgubiti mjesto u HTML. Nemoj se ništa čuditi naići ćeš na još mnogo mnogo nelogičnosti. Fakultet pohađaš samo zbog diplome, kasnije ćeš morat dobro zagrijat stolicu i naučiti nešto sam da bi mogao raditi. Jedini ti je spas da se zaposliš u jednoj od bajnih državnih firmi, tada te nitko neće pitati za znanje.

dombo, off topic, sportski rezultati, pogledaj malo svoj sajt :D.

Hehe, ok nisam ja neki dizajner. Ali ja ovdje nisam niti jednom riječju rekao nešto za dizajn koji je kolega napravio. Nego općenito o studiranju i kolegijima.

Smisao faksa je da dobiješ diplomu i bezbroj anegdota koje ćeš prepričavati ostatak života. Znači, sve ti ide po planu. :slight_smile:

Ne, ne, pogrešno si me shvatio, kažem, pogledaj sajt doslovno nevezano za temu i to što si pisao u ovoj temi :). Imaš problem na njemu :).

Danas djeca u 1 srednje uče iz informatike, pazi sad, [color="#FF0000"]MACROMEDIA[/color] Dreamweaver…lol


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact