Heh…
Ovo me podsjeća na jednu davnu temu, gdje me lik zakinuo za novce i vrijeme, te sam o svačemu razmišljao, i dobio jedan cool savjet ovdje tada, i moja je bila zadnja bez obzira na novce. No imao sam pristup FTP (“samo” FTP) a treba napraviti da tvoja ukradena stranica nestane s njegovog servera, a da nikada je ne može više vratiti…
BEZ IKAKVOG PRISTUPA?
Heh. To je upadanje na nešto što onda nije tvoje pretpostavljam? Ili neki klijent koji je zaboravio sve mailove, računalo mu se zapalilo bla bla.
Ako je klijent, nađi u kojem registru je domena, pitaj njih da pošalju dotičnom nove podatke na mail, ili da zatraži telefonski promjenu glavnog maila ako ide, i ako je njegov mob kao kontakt (ako će ti dati tko na taj način izmjene).
Neki mail koji si ti napravio i imaš pristup. Pa onda možda imaju tamo domah opciju redirekcije, ili promjeniš DNS; pa onda redirektaj na svom serveru.
ILI to isto ali nađi gdje mu je stari hosting, pa zoveš njih, pa klijenta i bla bla.
Imao sam takvu situaciju, radio sam novi web na novu domenu, a stari web na ISKON server, zovem njih, a oni kažu da nemaju taj hosting u svom sustavu. Pa kontaktirao neke admine, što ja znam, na kraju su iskopali da je to neki hosting s početka stoljeća, i da je istekao prije par godina 
No riješilo se na kraju.
Ako nemaš veze s tom domenom, i stranicom, ćemu se zezati s tim, ako se smije znati?