Dali je netko radio sa Koterex-com?! HITNO!

Pozdrav svima, zanima me dali je netko radio putem “koterex-com” i verificirao račun te isplatio lovu na račun si ? jer imam dosta novaca na računu sada ali me traži 300 € za verifikaciju ! Pa dali je netko isplatio ? ili iskustva sa koterex-com ?

Ovo je prvo sto mi G izbaci:

A ako te traze 300 eura da ti njima uplatis za nekakvu verifikaciju, kako bi oni tebi isplatili nesto, onda mozes biti siguran da je to scam. Nema kruva bez motike jbg.

1 Like

Ma gledao sam i ja ali, opet dalje na nekim stranicama stoji da nije scam… Pa više neznam ni sam zato pitam dali je netko imao ,iskustva sa ovim… jer kao što sam rekao dosta mi je novaca sada gore… i stoji mi danima…odnosno 2 mjeseca sada … :confused:

ekipa ce ti isprogramirat da ti pokazuje milion na racunu hehe…niko ne placa nikakvu verifikaciju nigdje…

Sve u svemu … Muljaža? Mislim ja sam imao nesto gore novaca i trejdo sam i zaradio tu lovu ali kad zelim povuc lovu na btc novcanik mi kaze da trebam 300€ za vetifikaciju racuna prvo…

Jer sa tom lovom mogu dalje trejdat … Pa me zanima dali je netko povlačio več?

trazi nek ti odbiju od te cifre tu :smiley:

vjerojatno su povlačili jedino vlasnici tog sitea :wink:

Ako tebe netko traži novce da bi ti isplatio novce je 99,9999% prevara.

To je sigurno :smiley: … neznam sta da mislim vise…

Ako baš hoćeš biti siguran da je prevara ti im uplati :wink:

Jel ovako će te uvijek kopkat što ako nije :rofl:

3 Likeova

Ta lova ti je nešto slično ko tvoji ALARi. Korisnik ih ima na računu, ali kad ih želi povuć … nema servis s čime da ih isplati.

Nerazumijem zašto spominješ nešto što je sam ideja … Nije mi jasno ako si htio ispasti “Pametan sada” A što se tiče ideje “za ALAR” mislim da nisi shvatio što je bila bit teme " IDEJA ZA ZARADU! " ovdje sam htio sam pitati dali je netko isplačivao novac sa toga… Tamo sam napisao i sada ću ti ponovno napisati… Meni nije namjera zajebati ikoga Tema ALAR je samo Ideja!!! Neznam koliko shvaćaš i dopire do tebe što sam htio napisati … Ali ako ti nije jasno rado ću ti objasniti putem telefona ako ti je neshvatljivo što pišem… :slight_smile:

Pa zato što ti ozbiljno kažem da ovo u čemu jesi je nalik tvom ALAR-u po jednom od dvije moguće naravi.

Prva mogućnost: Vlasnik mjenjačnice hoće namjerno zaebat svoje korisnike

Ili druga mogucnost: Vlasnik mjenjačnice se za.ebao u izradi poslovnog modela i nema sa čime isplatit svoje korisnike.

(Po tvom zadnjem objasnjenju za ALAR, vidim da si ovaj drugi … ne zelis namjerno zajebat, ali matematika ti je na razini osnovnoškolca (sorry)… i radiš debele greške u projekciji da je tako nešto moguće napravit a da su svi na dobitku)

Kako god, svaki grijeh (pogreška) dolazi na naplatu … kako bi se neko zaebao sa tvojim ALARima, tako si se ti ovdje. Karma is the ***

Poznata vrsta scama. Evo ako mislis da nije, predlozi im da sebi uzmu pola btc, to je nekih 12.000$ za verifikaciju, a ostalo tebi isplate. Sta mislis sta ce ti odgovoriti? “sori sir, vi nid you to pej so ve can folov ruls end komplit vritikejsn”.

ne budi naivan, koliko godina imas?

Godine nisu bitne jer i na forumima se pise sve i svasta pa ljudi vjeruju u sranje i gluposti tako da molim te … Godine nisu bitne i nemoj se pravit pametan :wink: