Dali mogu ubaciti adsense u pop up?

Napravio sam novi sajt sa solidnim pregledima ali klikova na reklame nema…interesuje me dali mogu ubaciti adsense u pop up kako bi poboljso zaradu a pri tom da me ne banuju.dali je to legalno?

Naravno da nije legalno i dobit ces ban…

1 Like

Citao sam uslove adsensea i tamo pise da se pop up sa reklamom mogu koristiti samk ako pop up ne prisiljava klik il ne navodi da se mora klikati kako bi se doslo do sajta…mislila sam ubaciti bocne banere koji ne ugrozavaju vidljivost sajta.dali se tako sme?

Naravno da je legalno, ilegalno je krasti bebe, držati ih u podrumu i trenirati ih da kradu za vas.

Samo je protiv pravila google i google adsens-a koje si registrovanjem na iste prihvatio i verovatno kad dođeš do sume za isplatu dobićeš ban.

Bočni banneri da, ali popup mislim da nije dozvoljen.

1 Like

Nisam se najbolje izjasnila…mislila sam dali je dozvoljeno ubaciti pop up koji djelimicno prekriva sajt sa adsensom u njemu a popup bi prekrivao samo donji dio sajta (mnogo sajtova se sluzi tim nacinom pop up-a ) dali je to legalno

legalno je, to jest nece te uhapsiti zbog toga, ali ces verovatno dobiti ban ako je protivno pravilima, ako mozes da das neki primer to jest link ako vec kazes da se mnogo sajtova sluzi tim, ja nisam video bas

Interesantno da ne mogu da pronadjem sad…inace kad otvorim na telefonu neki sajt reklama mi izadje sa dna i zauzme jedu sestinu ekrana i jako je iritantno tako da ga iksiram ako znate na sta mislim.?
Pronasao sam ovu sliku i cisto da utvrdim…

To sto hoces nije dozvoljeno verovatno…

ali najjaci ste vi koji se potpisujete kao zene, ma kad se setite pisete u zenskom ali ipak najcesce u muskom rodu :smile:

show mozga i kriza identiteta :smile:

3 Likeova

Ok…pop up ne dolazi u obzir ali sta predlazete da se ucini kako bi se povecao dohod dobro posjecenog sajta,dali postoji neka druga stvar sem banera i pop up-a a da se moze unaprijediti adsens ili zarada tacnije receno?

Inace pisu dvije osobe ja i draga hehe :slight_smile:

Neki savjet il prijedlog…?

Eksperimentiraj s banerima na “legalan” način i dođi do formule koje pozicije, dimenzije i tipovi reklama su ti najbolji za tvoj tip sajta. Kada to otkriješ pozabavi se da poduplaš posjetu, pa tako i zaradu.

Kani se ćorava posla s pokušajem prevare, jer shvati da ako i ukradeš koji dinar (a vjerojatno nećeš), to nisi uzeo/la od Googlea ili bilo koje druge mreže oglašavanja, već od nekoga tko je platio tu reklamu da bi dobio nešto zauzvrat za to (pravog posjetitelja / klijenta). To je krađa.

1 Like

Potpisujem mrcinu.

Eksperimentiraj, budi strpljiv. Daj vremena svakoj kombinaciji da pokaže koliko je učinkovita.

Ovo sto ti gledas na mobitelu su reklame za mobilnu verziju stranice i dozvoljene su po adsense TOS, ali to nisu obicne reklame. A ako trebas savjet za bolji raspored reklama i povecanje adsense zarade, javi mi se na PM.

Novi sam u ovome svijetu i naravno da bi zeljeo da cujem savjere vezano za vecu zaradu i sve sto je vezano za pravila jednog web sajta
Ps.posto pisem sa tel…imam problema sa pronalaskom PM pa ako mozete javite se vi pa nastavimo konverzaciju :slight_smile:

Ako radis stranicu u wordpressu preporucio bih ti neku sa vec uradjenim mjestima za adsense koja ima puno prodaja na themeforest.net

Dali bi mi mogao neko objasniti kako da napravim u sajtu da svaka vijest ide na home stranu il pocetnu a da ne moram da kontam dali je tamo…u prevodu da imam kategorije a da svaka kategorija ide na svoje mjesto na pocetnu radim u wp ako sta znaci :slight_smile: