Datingfactory, da li neko koristi i iskustva?

Ja počela s ovim affiliate-programom pa me zanima da li neko već ima iskustva s tim, čini mi se da ima novca u tome? Da pojasnim, to je program koji nudi cijeli biznis, sam kreiraš datingsite, ima više šablona, može se koristiti vlastita domena na njihovim serverima i što je najbolje, internacionalan je…

1 Like

Ukratko, to je white label site, da budemo precizniji. Ima ljudi koji zarađuju dosta kod njih i navodno su jedni od boljih white label dating sajtova. Ja nisam baš puno radio s njima, al sve u svemu su solidni. Tvoj najveći problem će biti kako dovesti ljude koji se konvertiraju u backendu. Znači, nakon što se registriraju, da uzmu paid membership kako bi zaradila. Ono što je tebi najbitnije, je to da su legit i da plaćaju.

1 Like

Placaju tacno i uvek na vreme
ja imam tamo
www.zenim-se.info solidno…ide …

zenim se :smiley: :smiley:
kod mene je www.e-dating.me
DF je švicarska firma koliko sam shvatila, pa je bolje s njima saradjivati, nekako su bliže, nego neki tamo američki programi.

Istina. A i jedni su od rijetkih koji imaju 90% legit usere u svom networku za razliku od whitelabeldating.com koji mozda izgleda profesionalnije, ali imaju brdo botova koji navlace korisnike da kupe membership.

Sa dating factory-em ces dugorocno dalje doci i neces morati brinuti o reputaciji.

Mogu li se i ja ubaciti preko tebe ? Javi se u inbox.