Ðe su i što čine? Prozivanje, punjenje mejla notifikacijama

Može i Ads, alo je situacija lošija nego ranije, poseta nesto veca, nešto više klikova, zarada manja.

Ja se malo povukao :wink:

3 Likeova

@BigTruck mogao si malo podijelit kako ide kod tebe. vidim da navratiš pokadkad ali ništa ne pišeš sto godina. sad viđoh da si na forumu pa što da ne prozovem rekoh

2 Likeova

@anja1 Koji te dio zanima? :smile:

Znas kako, obicno ako dobro ide, onda se ne pise.

Ali ukratko 100-150K$/mjesecno, ali imam veliku ekipu, tako da ima troska dosta.

Sagradio se vrhunski i stabilni portofolio od 10+ sajtova. Vrijednost sajtova je nesto sto mi je bas bitno i ogromna je. Naravno uz dobar mjesecni cash flow.

Ima jos sa strane KDP publishinga 5-10K$ net i nesto sitno youtube, par K.

I jos sam otisao u SaaS svijet, vec proizvod gotov, a komercijalni dio nastupa u ovoj godini.

To je to ukratko.

8 Likeova

@BigTruck daj nam neki poticaj u vidu ekstra pozitivnog trenutnog stanja sa sajtovima i ostalim onlajn biznisima

@igortomic @freemind @mitok što činite

koga bi još mogli isprozivat

1 Like

Glavnog si zaboravio. @steelmaiden već duže vrijeme nije objavio analitike ona 3 sajta :slight_smile:

Pa di si mene stavio s ovima koji godinama nisu nista napisali :slight_smile:

Ugl. pokosilo mi te sajtove, pa se fokusiram na neke druge.

Od maja te nema a baš me zanima :smiley:

Podijeli nam tamo search console.

Što se tiče BigTruck-a vjerujem da je na nekoj jahti :slight_smile:

ja vjerujem da je @BigTruck pivotirao i okrenuo se nečemu drugom više no sajtovima, rečimo FBA, i da radi i to uspješno, jer je znao i ranije dobro pivotirat

A nemam šta, s jučerašnjim danom grafikoni su kao dolina podno planine.

Što je to, Facebook ads? Ja sam baš Bigtrucku poslao privatnu poruku prije nekoliko tjedana da vidim kako je, ali mi nije nikad odgovorio. Nadam se da mu nije netko account hakirao, jer često bude online.

Fulfillment by amazon

haha nisam na jahti, još nisam odlučio da se penzionišem. :smiley:

@anja1 pivotirao jesam (naravno), ali ne baš u FBA. I dalje su sajtovi glavni, samo što sam čak prije skoro 2 godine batalio SEO (pametno i na vrijeme) i prije HCU i ostalih update od strane google. Tada sam skontao u kojem smjeru vjetar puše i okrenuo sidro na FB traffic i otišao all in.

Ispostavilo se kao najbolji potez ikada i dok većina ljudi u industriji je pasivno čekala propast, mi smo već na fb izgradili medijsko carstvo.

Uglavnom, trenutno biznis ide kao nikada do sada i na skali je pravoj. Mislim da smo trenutno u top 3 najveća Mediavine publishera. :smiley:

SaaS proizvod ide odlično također, došao je do $11K MRR, ali sam nažalost malo lijen bio tu i da sam malo više se tu fokusirao mogao je doći sada i do $30-40K lagano. Jbga, ne može se sve.

Imam još par side hustles do par K mjesečno pasivno. To je otprilike to.

7 Likeova

Dok ja u međuvremenu cijelo vrijeme pratim razvoj tvojih stranica, član grupe, a da pritom nemam blage veze da je to BigTruck sa foruma :rofl:

1 Like

Onaj osjecaj kad se pasivno bavis internet zaradom cca 20 godina, i ne razumijes sve skracenice :sweat_smile:

GG :muscle:

1 Like