DibsMaster - alat za organizaciju zadataka unutar projekta

Napravio sam jedan alat koji mi je bio potreban kako bi se s kolegama lakše i preglednije organizirao oko nekih budućih zadataka i onda sam vidio da bi bilo zgodno to proširiti i otvoriti da ga koristi još netko ako želi i treba. :slight_smile:

Ukratko -

  1. ulogirate se preko Facebooka
  2. napravite vlastiti projekt
  3. dodate ostale članove projekta
  4. svatko od vas može kreirati nove zadatke, zauzimati ih ili otpuštati

Osnivač projekta ima opciju da je projekt otvoren za goste (koji ne mogu zauzimati ni kreirati zadatke, samo mogu pratiti što se događa), ili da je privatan samo za pozvane članove.

Kažem, na umu mi je bilo da napravim ono što je nama trebalo pa nisam širio na dodatne mogućnosti. Ako netko ima još nekih ideja što bi bilo korisno - komentari su svakako dobrodošli. :slight_smile: Besplatno je, nema reklama i funkcioniraju desktop i mobilna verzija.

https://www.dibsmaster.com

Nisam testirao aplikaciju, a po opisu sam zakljucio da se radi o necemu slicnom popuf JIRA i Trello ?

U tom smislu, ali Trello mi se učinio nezgrapan.
Konkretno, na portalu kojeg uređujemo imamo nekoliko važnijih tema koje se moraju obraditi na određeni datum u određeno vrijeme. Bitno je da dvojica ne rade istu stvar i da možemo iskomunicirati ako je nekom rubno da nešto može ili ne može odraditi.

Inače ne volim alate koji daju tisuću i jednu flashy feature od kojih zapravo koristim 3, a ostalo me iritira, pa smo u početku to rješavali u privatnoj grupi na FB. Ali naravno, svaki razgovor bi nakon uzimanja zaduženja za teme otišao u tisućitom smjeru i sutradan se više ne bi znalo tko pije tko plaća, trebalo je kopati po arhivi da vidimo tko je za što zadužen. :slight_smile:

U tom smislu ovo rješava problem. Dakle, nekoliko nivoa korisnika (pri kreiranju novog projekta osnivač bira nazive tih nivoa, ili može ostaviti default voditelj/suradnik/član/gost shemu), otvaranje zadataka, preuzimanje/otkazivanje, bilješke za svaki zadatak i to je to. Razmišljao sam o još nekim stvarima poput attachmenta, login preko google računa i native login, privatni profili za svakog od sudionika nekog projekta (…) ali mi to zasad ne treba, ovo je ionako passion projekt u ovom stadiju :slight_smile:

Možda bi bilo bolje da si ubacio (ili naknadno dodao) google login isto? Mislim da svi ne koristimo FB, a mnogi koriste Google. Ili pak Linkedin :smiley: