Disavow tool, novi tool u u Google WM toolsima

Ako mislite da Vam je stranica lose pozicionirana “zahvaljujuci” low-quality linkovima sa spam i inih “losih” web stranica, recite to googleu i problem je rijesen :wink:

https://www.google.com/webmasters/tools/disavow-links-main

Novi Disawov links tool je caroban :slight_smile:

[video=youtube;393nmCYFRtA]http://www.youtube.com/watch?v=393nmCYFRtA[/video]

priznaš da imaš low quallity linkove, i onda nemaš nikakve :smiley:

Sad cu otici i staviti da su svi linkovi spam, hahaha Pa sad vi linkajte.

EDIT: BLACKHAT BRAIN TURNED ON:
Kupim domenu neku bezveznu u istoj nichi, napravim site, dodam WM toolse, onda zaspamam svoj link na konkurenciji (imaju vrlo vjerojatno negdje gdje mogu ostavit link, forum, blog, tekst, etc etc.) i onda odem pa kazem da su to spam linkovi.

P.S. Google umjesto da postane mjesto gdje mozes dobiti potrebne informacije ce postati glupost gdje dobijes velike kompnije koje imaju dovoljno ljudi da linkaju, da cjeli dan gledaju wm toolse i disalowaju linkove koje zele ili one koje ne zele. I blackhatera koji ce uvijek biti tu bez obzira sto Google ucini. A sad gdje smo tu mi? Prosjecni blogeri, webmasteri koji ovo radimo vecinom iz hobija pa ako sto uleti jos kao lova super…

Kako to mislis gdje smo tu mi? Pa tako to ide u zivotnim ciklusima uvijek isto ti je sve,vecina ili sve ide prema velikima, takav je kapitalizam i gotovo, trziste je zrelo, pare su tu a malima ce bit sve teze za doci do njih a i u vecini slucajeva ce imat losiju stranicu od velikih pa ce i ggl rezultati bit legitimni.

Mislim da im je potez ok…jos uvijek imate zelju za “sheranjem” linkova?

Ovo ima samo jednu svrhu, a to je googlova namjera da lično vas zaposli u svoju kompaniju samo što vas normalno neće platiti. Vi ćete im pokazati koje su to spam stranice, koji su to tipovi backlinkova, a oni će sve to samo lijepo da uvrste u svoj algoritam i stvar gotova. Oprostite se od svih laganih načina za dobijanje backlinkova, i za svaki ćete morati masno platiti ili jednostavno kupiti trafik od googla.

Chuck Norris? Ne…Matt Cutts :nono:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja