Dizajn - pozicioniranje u sredinu-desno

Pozdrav!
Imam jednu skriptu i stavio bi je u poziciju sredina-desno, a lijevi dio bi ostavio za Vijesti tj, pisao postove tu znaći bio bi samo 1 red. Ovako sam to zamislio:

Problem je što neznam što mi treba, netko bi rekao neki cms poput wordpressa, ali neznam koji točno jer cms bi služio samo za tu 1 kolonu vijesti. Htio bi da ima neke opcije za pomicati 1 kolonu skroz lijevo, a desno da ostane prazno za tu skriptu. Možda glupo objašnjavam, ali nerazumjem se u editiranje koda pa zato tražim ovako jednu soluciju. Jeli imate neke savjete?

Unaprijed hvala

joomla,wordpress samo pronađeš koji ti predložak odgovara.

O kakvoj skripti se radi, ima li ta skripta svoj backend (najvjerojatnije neki file za unos vijesti; Excel tablica i slično), ako ima ne treba ti CMS jer ovo što si pitao može se bez problema riješiti i sa CSS-om i HTML-om.

Ja kažem skripta (valjda se tako zove), radi se o custom google mapi, ja je samo imam uplodati na net i povezat sa sql bazom. Ta skripta ima i backend, ali samo za dodavanje stvari na mapi ništa drugo zato sam pitao nešto za vijesti. Za wordpress je lako naći temu sa jednim stupcem za vijesti, tako ako odaberem wordpress me više brine kako maknuti main menu,visinu i širinu postova (visina da bude ista kao gmaps skripta,širina dokle stane), taj 1 stupac gdje su postovi skroz maknut u lijevu stranu,stavit header na vrh jer neznam kako će to reagirati s obzirom da je skripta u wordpressu i zadnje kako uopće takvu skriptu staviti u wordpress. Možda bi ovo mogao sve izbjeći tako da nađem na netu neku skriptu za vijesti samo i “nekako” je postavim točno do gmaps skripte podesim visinu i širinu, stavim header i to je to :slight_smile: ali kad neznam što odabrati i kako to ućiniti pa evo pitam vas za savjet :slight_smile:

Probaj program koji se zove Artisteer

Da nije slučajno Atrisan , da ti ostvari san. Moraš samo bar godinu dana pratiti grupe ovdje na forumu. Bez toga nema ništa.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja