Dobar SEO stručnjak, pojedinac, ili firma

Neko, ili agencija, ko ima višegodišnje iskustvo, ko svojim radom sa sigurnošću može da poboljša funkcionisanje sajta, posetu, stabilizuje i poboljša pozicije sajta u Google pretraživaču.
Neko ko ima iskustva na srpskom tržištu, a da to pokaže primerima na trenutnim projektima.
Molim za preporuku. U narednom periodu mogu da izdvojim do 400 evra mesečno.

1 Like

Nisam neki stručnjak za SEO** ali mislim da Google search što se tiče poziconiranja u pretrazi više forsira sajtove sa većom dnevnom posetom.(neka me neko stručniji ako grešim ispravi) Jer vidim kod mene tako kada je dnevna poseta slaba sajt padne dole u pretrazi sledeći dan ili dana Keywordi (ključne reči) kaže google (čitao sam po netu) ne igraju više ulogu ali moje mišljenje da još uvek pomalo se koriste time.

Ja bih, verovatno uložio neku lovu u promociju sajta da "navučem " narod na sajt tako bi verovatno se povećala poseta a samim tim malo pogurao prema vrhu pretrage .Naravno i sama niche sajta to jest kokurencija je veoma bitna na kraju krajeva za rangiranje i posete sajta

@Goci, sajt je vec nekoliko godina za mnoge klj. reci, da kazem, u vrhu, ali polako ga gaze novodolazeci sajtovi fokusirani za mesto/oblast, jer se radi, ulaze se, back linkovi, sadrzaj, promocije. Ja nisam radio toliko po pitanju tekstova na samom sajtu, to sto upisu oni koji se sami registruju, kao i neke nove funkcionalnosti koje sam dodavao. Takodje nisam odavno radio na backlinkovima, vec samo sa nekih mojih sajtova, ili ako me je neko sam polinkovao.
Konkurencija je ogromna, turizam, smestaj, oglasavanje.
Kljucne reci igraju ulogu, naravno.

1 Like

Nisam strucniji, ali posto pravim botove, jako puno Seo agencija mi trazi traffic botove, i traze opciju da fake poseta ulazi na sajt preko Binga , sto znaci da ova tvoja tvrdnja ima smisla, kao socijalni dokaz za google .

1 Like