Dobar service za link building - preporuka

Nedavno sam istestirao ovu ekipu za linkbuilding. Prvi rezultati se naziru, zadovoljan odrađenim. Isporuka nije kasnila nikako. Pa evo dijelim ako će nekome trebati :slight_smile:

Nije aff. link nikakav, dijelim ako će nekome biti korisno

1 Like

Kakve su stranice što si dobio linkove s njih?

pa zadovoljan sam, sve je solidne kvalitete. Nisam primjetio nikakve PBN-ove (a išao sam “deep” koliko god sam mogao ako uspijem pronaći)

imaju i neke pakete koji su super, al nisam imao budžet da odjednom izvalim $1100…
tu se najviše dobije.
imaju nešto slično HARO-u, barem funkcionira na sličan način, kroz outreach. to mi se pokazalo dobrim…i relativno su brzi po pitanju izgradnje samog linka. vjv imaju uhodanu bazu blogera

Sve te agencije koje ti ne kazu unaprijed s kojih ces tocno domena dobiti linkove, prema mom iskustvu se ne isplate. Primjerice gore navedena agencija za 10 x DR30+ linka naplati $2000, a sam bez problema pronadjes 10 sajtova s boljim metrikama za nekoliko puta manje novca. Istina, ovdje dobijes ajmo tako reci kljuc u ruke (writing + outreach) ali to onda pretplatis nekoliko puta i nemas direktan kontakt sa sajtovima ako zelis nesto mijenjati u buducnosti.

Nije im official web bas uzoran. Puno linkova, visok DR, a organic traffic blizu nuli. To je klasican primjer sajta kakvog ne zelis dobiti kada gradis backlinkove:

Istovremeno i klasican primjer sajta s kojeg ne zelis dobiti backlink (toxic) i potencijalan kandidat za disavow.

Vjerojatno imaju suradnju s bloggerima kojima plate za objavu guest posta s tvojim linkom. Jer da je rijec o HARO-u kojeg npr. @petarvu radi, islo bi puno sporije. Probaj direktno s nekog random emaila kontaktirati te sajtove s kojih si dobio linkove pa vidi koja bi bila cijena.

1 Like

je, već jesam nešto (čisto da otkrijem maržu)

i ovo što si ti rekao za pad traffica. pričao sam s njihovim timom - neka balkan ekipa radi unutar tima, pa sam ih otvoreno pitao kako im se dogodio pad traffica.
ne znam koliko to može utjecati, ali kažu da je bila promjena vlasnika (ulazak pod kišobran firme od onog Dominica Wellsa) te konstatni spamerski napadi.

rekoh im da moraju počet gradit linkove za sebe :smiley:

slažem se s tobom oko preplaćivanja, neg mi je problem bio što nemam resurse (svi moji radnici su bili prebukirani) pa sam se eto odlučio na “lakši način” :smiley:

ali istina je to, kontaktirao sam ih par i sigurno je da je jeftinije kad je direktan kontakt, taman bila prilika da vidim koja im je marža :smiley:

I, kolika je marza, 200-300%? :slight_smile:

Jasno, samo eto nek znaju svi koji citaju forum sto mogu ocekivati, s obzirom na to da si ih preporucio.

1 Like

naravno, slazem se.

a ne znam točno jer primjetio sam da rade outsourcing usluga, djelomično…pa je to možda razlog.

a cjenovno u rangu kao i slični projekti (authority builders, get me links, etc)

otprilike mi je bio izračun (i nisam pogriješio) ako zaposlim dodatno osobu, da je to taman otprilike ta razlika u cijeni ako idem na “lakši način”

nude nekakve i audite (backlink) al to nisam probao uopće

ugl - zadovoljan brzinom isporuke, dobiješ i report šta je odrađeno, itd.

ne obećavaju bajke (nema garancija) pa mi je to bilo ok. eto isto da se zna :slight_smile:

Nista to ne valja, da izvines (nemoj se naci uvrijedjen, samo moje misljenje). Nije za poredjenje sa HARO, koji isto nije uvijek bas idealan, jer mnogi sajtovi, koji su stalno na HARO, imaju iz svakog clanka 10 izlaznih linkova, a takvih clanaka 20 dnevno. Ali se moze ubosti i super link.

lNajbolji je manuelni outreach, koji jest mukotrpan posao i nijedna agencija se njime ne bavi, pa moras naci ljude koji ce to raditi.