Dugo sam vagao dal da napišem ovo javno jer nisam od onih koji se tužakaju po forumima alli pošto moja dva pitanja u prethodnih par dana nisu dobila odgovor morao sam ovako da upozorim ostale kolege
oglasise.eu korisnik foruma nije ispoštovano dogovor! Dogovor je bio da mu odradim logo za njegov sajt sa oglasima za svoj rad - izradu logoa još nisam dobio dogovorni novac tj. plaćen!
Logotip sam mu napravio za par dana ali uplata nije (još ovo dok pišem) legla na pay pal! I da odmah dodam cifra je baš mizerna za cenu logoa (mislim…koliko para takav i logo)
Tako da svi korisnici foruma znaju sa kime kakvim slobodno ću reći prevarantom imaju posla! Ja sam pošteno sam uradio posao hoću i da mi se plati a ne da me zavlači!
Dogovorili smo se da mu odradim logo… već 3.2 2022 je pao dogovor
Par dana po dogovoru preko email-a prosleđen mu je njego logo Kada sam ga pitao kada će mi novac od izrade logoa on je rekao 9. 2 2022 reko nema frke ja te napominjem tada
Dođe 9.2 2022 kada sam ga pitao šta je sa uplatom na pay pal reče “e budem za 10-ak dana” ja reko ajde de reko nema čekaću ga do oko 20 .02 možda koji dan dva kasnije. Međutim posle 20.02 ni glasa od njega niti da se javi da mi kaže šta je s uplatom
Kontakitram ga preko PM 1.marta pišem on kaže: "aj pošalji email za pay pal " kao on zaboravio danas je 6 mart uplate još nema!
Moje mišljenje, da me dečko to jest korisnik oglasise.eu konstantno zavlači sa plaćanjem logoa i mislim da nikada mi neće ni platit
Lično ne razumem potrebu ljudi da lažu i zavlače ljude zamizerne cife ako taj neko mu učini uslugu Čemu sve to? Da je rekao iskreno, nemam para ja bih to shvatio i verovatno bi mu free odradio
Da mogu ja bih takvim ljudima takvi zabranio dolazak i objave na forumu da ne bi opet nekoga prevarili i za*ebali
P.S spreman sam ovaj post da brišem to jest zamolim moderatora da ga obriše ako dotični korisnik plati uredno logo