Dobri i loši trgovci na WM forumu

također više nego odlična suradnja s @belmin

uskoro idemo dalje sa suradnjom - web dizajn/wordpress

@sproject sve preporuke za clana na brzoj i super saradnji . . .

Sve pohvale za clana @milos, super je suradjivati sa ovakvim clanom, te preporucam suradnju!

Možda ovo nije prava tema za to ali je naprikladnija. Odnosi se na registraciju domena koju je clan @Nikola​051 ponudio na forumu a kaja je glasila.

domena .com 1+ 1 gratis 50kn

Ono sto se desava vec 21 + dan je da je prva domena koja je trebala biti registrirana ajde regana je u cca. 1-2 dana sto je ajd i ok ali ova druga koja je trebala biti kao gratis ali ocito nije na nju cekam 21 + dan da se registrira.

Ok mozda nije covjek kriv kako mi je naveo u poruci ali i od tog odgovora je proslo vec 9 dana.

“Oni prave probleme, s njim sam partner, ali imam već preko 35 registriranih domena.
Rekli su mi na početku suradnje da nemam ograničenja za registraciju domena, sad su postavili blokadu jer kažu da sam stigao do kraja ograničenog koliko max mogu registrovati domena. Sad razgovaram s njima putem emaila zbog toga da to riješimo, ali oni jako sporo odgovaraju pa odgovor moram čekati i do par dana. Jadna im je podrška.”

@Abel ja sam Vama sve lijepo napisao tako da ste na vrijeme obaviješteni zbog prekida registracija. Dobili ste jednu SMSajme.com domenu koja je uspješno registrirana a ova gratis još uvijek nije zbog problema sa partnerom 1and1.com hostingom.
Pošto sam Vam najavio probleme već par puta i da je u toku riješavanje, neznam čemu ovo vodi.
Ukoliko nekim slučajem ne uspijem riješiti probleme sa navedenim partnerom, domenu ću Vam registrrati po vlastitom trošku. No do tad sam Vas ljubazno zamolio za strpljenje!
Pozdrav!

Macan nije uredan korisnik:

itd

1 Like

@BorisJenicek - odlična komunikacija, a uplata skoro pa prije obavljenog posla. :smiley:
Pohvaljujem i toplo preporučujem!

Hvala @Petra369 također sve pohvale.

također sve pohvale od mene za korisnika @Boris_
pridružujem se @Petra369 njenom komentaru, imam ista iskustva s njim i također preporučujem

@belmin i mene je izlevatio lik koji drži http://smsaj.com.hr obećao mi je poslati plugin za wordpress sa sa njegovom aplikacijom za slanje SMS-ova a ja da mu zauzvrat napravim promotivni video za stranicu, javio se 3-4 x uvjek sa jadnim nekim izgovorima, te kako da nema vremena, pa eto bit će u petak, pa u ponedeljak, pa opet u petak dok nisam skužio da levati pa sam i odustao od tog plugina. Sreća pa mu nisam niti bio počeo radit taj video jer bi na kraju ja izvisio.

@belmin neki mali poslić odlično odrađen , placeno odmah nakon poslića :slight_smile:
Takodje to moze @belmin moze potvrditi :wink:

1 Like

Upravo tako.Sve korektno uradjeno od strane korisnika @Zdenga .

1 Like

Preporuke za @mdesign za prevodjenje sa hrvatskog na njemački, povoljno, brzo i kvalitetno, suradnja se nastavlja i dalje…

1 Like

@vladowsky svakako da se nastavlja i mogu samo reći za @vladowsky da smo se osobno našli danas jer blizu živimo, ali danas nakon odrađenog posla je čovjek došao kako obećano na dogovoreno mjesto iako se prvi put upoznajemo uživo) Inače odavde preko par postova se samo znamo, i još je dao nešto novaca pride (nije pride nego će idući put zato dati manje za isti obujam posla) no meni je bitno da je posao konstantan. Svaka čast i naravno da nastavljamo suradnju i moje preporuke!

Nikad nisam imao loša iskustva na ovom forumu. Neznam o čemu se radi ali ja preporučam ovaj forum svima koji imaju viška vremena i nekog znanja

Nikako vam ne preporučam suradnju sa krosnikom @tempoit , 2 razloga, uvijek sa uplatom novca kasni po barem 7-15 dana ili nikako ne posalje novac :wink:
U mom slucaju nije ga nikada ni poslao nije veliki iznos(60€) al ipak sam se potrudio u roku sve zavrsio ispoštovo’ A on sada fura ne odgovara na poruke a visi na fejsu i na forumu :slight_smile:

Mozda je zavrsio u buksi :wink:

Odakle na fbu i na forumu ? :smiley:
A da hoce Bogdom zavrsiti cime se sve bavi ne bi me cudilo… :smiley:

Napravljena transakcija s @Nikola051 … sve prošlo vrhunski i brzinski.

1 Like

Lose iskustvo sa @TopWeb sve smo dogovorili, obecali, ali nista od njegove uplate… gubljenje vremena i zivaca.