Korišten amazium framework za responsive web. Dizajner se složio. Kodiranje prve stranice ( one-pager sa 6-7 section-a ) je bilo 97% gotovo, bilo je potrebno dodati par hover efekta i padding… Dizajn je imao neke efekte koji se nisu mogli izvesti pa sam radio najbolje što sam mogao u suradnji dizajnera ( mark, mislim da je to nick na forumu , branimira ) koji je sve odobrio. Tako da se dizajn prilagođavao bez obzira na izvorni dizajn. Što je odobreno isto. Suradnju sam odbio nastaviti zbog malo pretjeranog teksta koji su poslali i prigovaranja. Zašto ovdje h2 ima ovu klasu, nikako ne koristiti kod slida itd, a da nisu prvo razmislili zašto. Čak su imali stariju verziju dizajna i onda slali primjedbe na osnovu nje.
Još jedan klijent iz pakla i ne sramim se što sam prekinuo suradnju u pravo vrijeme. Također ne preporučam suradnju samnom ukoliko ste kao ovakve osobe i njihov “tim” iz tvornice-koda.
Lovu nisam sam uzeo već mi je plaćeno, a taj dio novca je za ovo što sam napravio (97% weba )
P.S Nisam bio bahat i bezobrazan već rekao da ne volim pametovanje od osoba koje prvo ne promisle o čemu se točno radi.