Dobri i loši trgovci na WM forumu

Pozitivno iskustvo sa članovima IQRC i SteelMaiden.
Korektno i prema dogovoru.

Nadam se budućoj suradnji.

[quote=“mrcina”]Nešto me u zadnje vrijeme baš hoće - novo [color="#FF0000"]negativno[/color] iskustvo, ovaj put član Dado1986, vezano za ovaj posao. Ne djeluje mi Darko kao varalica, ali možda sve ispravi sada kad bude javno :slight_smile:

Dogovor je pao oko navedenog posla, trebao sam napisat određen broj članaka za određen iznos, i kao za početak par članaka unaprijed da se uvjeri kako mogu pisat te članke. Obećao je uplatiti, poslao sam mu X članaka i nekoliko ostavio spremnih da čim vidim uplatu pošaljem, no odjednom se nije javljao par dana.

Poslao sam mu novi mail, javio se, u nekoj je frci, prodao je sajt i poslao moje radove novom vlasniku koji će me kontaktirat ako mu se radovi sviđaju i ako će ih koristit će mi ih platit. Meni ništa jasno, pa s kime sam ja dogovarao posao, zašto ja sad ovisim o nečijoj dobroj volji da mi isplati novac za odrađeni posao. Naravno, novi vlasnik se nikada nije javio, ali on u ovoj priči nije bitan niti najmanje kriv, pa neću navodit o kojem se portalu radi.

Interesantno je o kojem se portalu radi i tko ga (je) financira(o) - barem prema riječima Dade - tako da mi je rasplet ipak malo čudan…[/quote]

pa napisao sam vec u jednoj temi da meni vec mjesecima nije uplatio mizeran iznos…niti ne zalim nista s njim, niti ista od njega…

sad ce mi opet slati poruke kako mi ne namjerava ostati duzan kao i onda kad sam napisao…

Pa onda bi se tebalo napravit ono što se i najavilo (čini mi se trnac da je najavljivao) - svi članovi s pozitivnim i negativnim iskustvima u jedan topic, i da se lakše pretražuje prošla iskustva. Vraga ja mogu pretraživat 20 stranica da nađem ono šta mi treba.

Sad je nažalost kasno što se ovog mog slučaja tiče…

1 Like

Ne vidim smisao ove teme, zar nije bolje da instaliraju iTrader feedback, jer sumnjam da će većina pokušavati da lista čitav thread da bi našla fidbek o nekoj osobi

@mrcina - preporuka traži isplatu prije (unaprijed) obavljenog posla.
Ja sam tako izbjegao prevarante, pozovem ih k sebi doma na dogovor na taj način oni vide da nemam šta muljati jer samim pozivom on zna sam gdje stanujem i gdje me može naći ako nešto zeznem, a neću sigurno jer stojim iza svakog posla kojeg napravim.

Ili još jedna opcija, neka Ti pošalje scan osobne ili Ti njemu. Kažeš plati unaprijed, evo Ti scan moje osobne čisto da imaš radi svoje sigurnosti da Te ne neću zeznuti, jer ako zezneš ima Te gdje naći… i tu odmah vidiš tko je platiša (tko ima osiguran novac) a ne neko tko Te vuće za nos ovo ono…

lxGuru, da iTrader feedback bi bio dobro rješenje za ovo, jer stvarno kopat po ovoj temi je dosta teško.

Borg, ma znam, i dogovor je bio uplata unaprijed, poslao sam mu broj računa nakon što je pristao na cijeli posao, pa sam se bacio na odrađivanje jer sam vjerovao da neće bit problema, pa čim završim po uplati šaljem radove. Ispalo je da je on istovremeno i prodavao portal, koji je navodno Vuco financirao.

Sve u svemu, znam da na greškama se uči, al ne na svojim već na tuđim, pa neka onda ovaj moj peh drugima bude smjer kako da posluju.

U SEO stvarima sam laik iako se webom bavim punih 5 godina. Međutim pregršt raznih stvari, sa tim se nikada nisam uhvatio u konac. Posjedujem nekoliko web stranica, a jedna od njih je vrlo posjećena. Međutim, godinama nikako da zasjednem na prvo mjesto. Nisam dobro napravio SEO i stalno sam bio drugi. Međutim upoznao sam lika Renato100 (tako je na ovom forumu) koji mi je u kratkim crtama neke stvari postavio na svoje mjesto i mogu reći samo ovo. Nakon samo 3 dana napokon sam prvi. :slight_smile: Zbog toga zahvaljujem njemu na njegovoj pomoći jer bez njega bih najvjerojatnije ostao drugi. Pošto posla imam na pretek i ne mogu se sa tim još baviti moje preporuke su stvarno iskreene. Pitajte čovjeka i 100% će riješiti situaciju.

Apazinjan - stručnjak za WordPress - moja preporuka.

[color="#FF0000"]Liberty [/color]ili [color="#FF0000"]Mirza Hanusa[/color] sa mailom [email protected] prodaje nevaljalu skriptu za koju traži uplatu unaprijed i kasnije se nejavlja.
Nije neka cijena ali nije ni način podavati neispravnu skriptu.
Ne preporučam nikakvu suradnju sa njim…

Pozitivno iskustvo sa članom Ray.
Posao isplačen po dogovoru, dobra komunikacija.

Nadam se budućoj suradnji.

Također pozitivno iskustvo s članom 33diz. Brzo i profi odrađen posao, preporuka.

[quote=“mrcina”]Nešto me u zadnje vrijeme baš hoće - novo [color="#FF0000"]negativno[/color] iskustvo, ovaj put član Dado1986, vezano za ovaj posao. Ne djeluje mi Darko kao varalica, ali možda sve ispravi sada kad bude javno :slight_smile:

Dogovor je pao oko navedenog posla, trebao sam napisat određen broj članaka za određen iznos, i kao za početak par članaka unaprijed da se uvjeri kako mogu pisat te članke. Obećao je uplatiti, poslao sam mu X članaka i nekoliko ostavio spremnih da čim vidim uplatu pošaljem, no odjednom se nije javljao par dana.

Poslao sam mu novi mail, javio se, u nekoj je frci, prodao je sajt i poslao moje radove novom vlasniku koji će me kontaktirat ako mu se radovi sviđaju i ako će ih koristit će mi ih platit. Meni ništa jasno, pa s kime sam ja dogovarao posao, zašto ja sad ovisim o nečijoj dobroj volji da mi isplati novac za odrađeni posao. Naravno, novi vlasnik se nikada nije javio, ali on u ovoj priči nije bitan niti najmanje kriv, pa neću navodit o kojem se portalu radi.

Interesantno je o kojem se portalu radi i tko ga (je) financira(o) - barem prema riječima Dade - tako da mi je rasplet ipak malo čudan…[/quote]

Jbg portal ošo i šta ja sad tu mogu, ta 2/3 članka koja si napisao nit su objavljeni nit su bili na temu koja se tražila.
U pravu si sta kazes ti si posao dogovarao samnom i ja sam ti trebo platit te clanke iako sam se ja dogovorio s likom da ce mi poslat pare za te tvoje članke al jebaj ga, nista od para.
Pošalji mi broj računa na PM pa da ti uplatim to

Pozitivno iskustvo sa Dado1986, platio i prije obavljenog posla. Preporuka.

Također preporuka za dobro i brzo obavljeni posao, nadam se i budučoj suradnji.

Suradnja s forumašem IDC prošla bez problema. Nastavak suradnje na vidiku.

Suradnja s Goranh222 prošla odlično, još jedno pozitivno iskustvo s navedenim.

Pozitivno iskustvo sa članom “harry” . preporuka

Takodjer, sve pohvale! Hvala majstore!

Takođe veoma zadovaljan suradnjom.Nadam se uskoro novoj suradnji.

suradnja s clanom ZMecava prosla katastrofalno

trebao je napraviti slice dvije stranice iz psd-a u xhtml
dizajn je bio otprilike slicean, ne pixel perfect
koristio je html5 header, i to je bilo otprilike to sto se tice html5… nema header, footer,section, nav, article…
koristio je inline js da bi mijenjao slike na hover
i tako jos podosta toga

ono najbitnije kod cijele price je to da je uzeo 1/3 love, ostavio dopola zavrsen slice jedne stranice i rekao da nece vise raditi. Na svaki ‘problem’ koji je on naveo da je to razlog zasto je napravio u kodu neku gresku, dobio je rijesenje, ali ga nije htjeo koristiti. I nije dao nikako obrazlozenje zasto ne zeli raditi.

Sve u svemu, razocaravajuce iskustvo, neznanje doticnog, i ono sto je najgore - bahatost i bezobraznost. Ne preporucujem suradnju nikako.
ako nekoga zanimaju detalji, nek posalje PM