Evo samo da pohvalim člana ovog foruma “mikibm”. Radio mi je bannere i :
- tražio sam jedan - napravio je 8 za istu cijenu (pa da odlučim koji mi više paše…)
- ispoštovao je sve rokove
Stvarno svaka pohvala
Evo samo da pohvalim člana ovog foruma “mikibm”. Radio mi je bannere i :
Stvarno svaka pohvala
Kupoprodaja sa clanom Bugi. Sve proslo maksimalno korektno, profesionalno i brzo. Sve 5.
Prodaja domene korisniku Marshall83 sve 5 proslo …
Takođe, Pixy extra član za saradnju. Sve 5, takođe.
Visiš mi tekstove, a ?
Ne znam jel ovo spada ovdije, ali ovo je pokušaj prevare, a ja to smtram Lošim Trgovcem.
Član Gustl želi obmaniti i prevariti svojom prodajom, pa evo haj nek se čuje, haj nek se zna :gitara:
Detalji u smeću:
Poslovanje sa članom mojtoner 5+ :kuc:
Iako je vec dosta puta spominjan pozitivno
evo i od mene preporuka za clana - Bugi(sime_zd)
Veca cifra rjeseno brzo i bez problema…
[quote=“Petarcro”]Iako je vec dosta puta spominjan pozitivno
evo i od mene preporuka za clana - Bugi(sime_zd)
Veca cifra rjeseno brzo i bez problema…[/quote]
Također za člana Petarcro, samo pohvale.
evo moram pohvaliti člana mestro67 - surađivali smo oko unosa flash igara na stranicu i odradio je to bez greške i na vrijeme- samo da napomenem da je to bilo za eng govorno područje. znam da vas dosta ovdje ima stranice sa flash igrama i da stalno tražite nekog za unos pa evo dobre prilike
pozdrav
Preporuka za SteelMaiden, sve platio odmah po završenom poslu, nadam se da je i on zadovoljan rezultatom.
Preporuka i pohvale za člana renato100, korektno i na vrijeme prem plačeno prema dogovoru.
@renato100 Čekam da se javiš. 
Poslovanje sa članom CreatifCode uvijek rezultira uspješnim projektom. Precizan, dostupan i kreativan. Nadam se skoroj suradnji.
[quote=“Ivan1000”]evo moram pohvaliti člana mestro67 - surađivali smo oko unosa flash igara na stranicu i odradio je to bez greške i na vrijeme- samo da napomenem da je to bilo za eng govorno područje. znam da vas dosta ovdje ima stranice sa flash igrama i da stalno tražite nekog za unos pa evo dobre prilike
pozdrav[/quote]
i od mene 5/5 za člana Ivan1000
također 5/5 za člana marko roi
Suradnja s članom Dzoni-GS bila je pravo zadovoljstvo, čovjek od riječi, drži se dogovora i rokova, uredna i pravovremena uplata je došla kao šlag na tortu. :doki:
[quote=“tatamata”]Ne znam jel ovo spada ovdije, ali ovo je pokušaj prevare, a ja to smtram Lošim Trgovcem.
Član Gustl želi obmaniti i prevariti svojom prodajom, pa evo haj nek se čuje, haj nek se zna :gitara:
Detalji u smeću:
http://www.webmajstori.net/forum/showthread.php?t=33777
[/quote]
Se izpričavam, nisam ni znao da je fake. Nisam dovoljno proverio.
[SIZE=“5”][color=“Red”]Nikako poslovat sa članom Pixy,[/color][/size]
Odradio sam svoj dio i već više od mj.dana čekam 100kn!
Prvo je imo nekog posla,pa je odjednom završio u New Yorku,pa kada se napokon vratio i “uplatio” na broj koji sam mu dao i nakon što tri dana nisu sjeli novci ponovno sam ga kontaktirao i reko(krivo upiso zadnju znamenku od žiro računa) je da će ići ponovno uplatit i sad vidim da me je izbriso s liste prijatelja i blokiro.Sramota je da se ne može udostojit i platit 100kn…
Ja samo da pohvalim APazinjana i kromasera.
Sa APazinjanom je uvek bila uspesna kupovina logotipa, kao i transakcije novca preko e-walleta.
A od kromasera sam uspesno kupio facebook fan page.
Sve pohvale!
Također i od mene pohvale DavidVictor članu. Ugodan razgovor i brzo plačanje. Hvala ti.
[quote=“mestro67”]
Pa je odjednom završio u New Yorku,[/quote]
:rotfl: