Dobri i loši trgovci na WM forumu

Daemien je u 2-3 dana sredio 1k lajkova na dvije stranice. :doki:

Koliko repa za Likove i odkuda su ljudi?

Pohvala za člana : mestro67 - toliko smo uspješno surađivali ove godine da razmišljam da mu i božićnicu isplatim :slight_smile:

A što se tiče negativnih iskustava nisam htio nikoga kuditi ali član Darko_VD katastrofa suradnja, platiš pa…

pozdrav

ivan

[quote=“Ivan1000”]Pohvala za člana : mestro67 - toliko smo uspješno surađivali ove godine da razmišljam da mu i božićnicu isplatim :slight_smile:

A što se tiče negativnih iskustava nisam htio nikoga kuditi ali član Darko_VD katastrofa suradnja, platiš pa…

pozdrav

ivan[/quote]

5/5 za ivan1000,isplata odmah nakon po završetku posla.

A čova mi uredno platio. :doki: :doki:

Pozitivna suradnja sa članim “Daemien”, čovjek obećao u 2 dana 1k lajkova i to je ispunio.

Hvala, uredno plaćeno. Ta 2 dana račnajte kao jedan dan gore dole, više gore nego dole a može biti 2 dana gore. Zavisi od stranice. :slight_smile:

Moram pohvaliti člana Ivan1000 za kojeg sam nedavno radio nekakvo ubacivanje igrica na stranicu i nakon toga smo još ostali u kontaktu i ponudio mi je besplatan hosting za neke moje domene dok se ne zakupim svoj…
Član je stvarno fer i korektan te se svakako isplati poslovati s njim…

Pohvale članu Daemien, ugodno društvo i ispunjava posao, odgovoran. Super poslovanje, hvala.

Hvala stari. I drugi put. A kolega iznad je uredno tipla i više nego što je traženo. :slight_smile:

Pohvala i preporuka za člana nike, čovjek od riječi i na vrijeme obavljen posao.

Evo jedan loš trgovac nikolax
kupio od njega link na godinu dana, da bih ga on nakon nekog vremena uklonio

evo još jedan Pixy odnosno Zyex- ista stvar kao i gornji

Surađivao s članom DavidVictor, sve uspješno prošlo, uredno platio, i sve pohvale. ++

Odradio sam posao sa Popic . Uredno mi platio i još nas posla čeka.

Pohvale za člana TomislavS. Kupio sam sajt od njega i za 10 min je sve prebacio kod mene na server.

I ja da pohvalim clana mrcina. Uredno mi odradio honorarni posao. Topla preporuka.

Također pohvale za Ivan1000, sve uredno plaćeno…

Pohvala za člana “renato100” - kontaktirao sam ga u vezi redirecta i još nekih stvari za jedan moj sajt i čovjek mi je to napravio for free ( i to nije prvi put da je tako). Surađivali smo oko još nekih stvari za drugi sajt i cjenovno sam kod njega prošao puno jeftinije nego što su drugi tražili a kvaliteta je na visokom nivou - 10/10

Korektno odrađen posao s članom cybermaster. Uredno plačeno prema dogovoru nakon odrađenog posla.