Dobri i loši trgovci na WM forumu

Pohvala za MeeGo ! Uredno placeno!

Isto tako zadovoljan radom.

HepeK 5/5

Član foruma sph1nx je od mene tražio uslugu od 1k lajkova prošlog ponedjeljka. Trebalo mu je da bude urađeno do subote. Ja sam uradio prošlog četvrtka i javio se par puta preko PM da je usluga gotova i da pošalje pare (do petka kako je i obećao). I do danas nisam dobio odgovor niti pare na moj paypal.

Ostali pripazite na njega.

Pozitivna:
dobra iskustva u poslovanju sa članom mrcina, uredno plačeno nakon odrađenog posla.

Negativna:
Kompletna administracija foruma slobodni.net - nikad više suradnja sa njima na nikakav način. (Izrada logotima i ikone + psd 50kn) suradnja silovana na sve moguće načine. Posao su na kraju platili ali pokušali su me obrlatiti, nakon što su jednodnevni posao pretvorili u nekoliko tjedana svakodnevnog rada za simboličnih 50 kn. sramota.

svakako želim pohvaliti člana Nosf za uistinu brzo isplaćivanje honorara i vrlo pozitivnu kompletnu suradnju.:doki:

Radio sam za korisnika SteelMaiden. Sve pohvale. čista 10-tka

Korektno i brzo odrađeni posao kupoprodaje domene sa korisnikom iggysick.

[quote=“rocknroller”]Pozitivna:
dobra iskustva u poslovanju sa članom mrcina, uredno plačeno nakon odrađenog posla.[/quote]

Da, vraćam pohvalu rocknrolleru, svoj posao odradio pošteno. :kuc:

Clan JosipAndjic11hr nakon uplate ugasio mob…

A ja jednu pohvalu za korisnika MadWeb. Sve uredno plaćeno (unprijed) , potvrđeno i saradnja uspješno realizirana. :slight_smile:

Vracam pohvalu, decko obavio posao kak treba Daemien :doki:

Pohvala za clana SteelMaiden,kupio par domena od njega…

Pohvala članu @Ibiza uredno platio za sms servis…

Pohvala za clana AleksaS,brza usluga

Pohvala za clanove The Ja i SteelMaiden. Usposno obavljena prodaja :slight_smile:

Pohvala za člana mrcina.

Radio je download, uređivanje i upload videa na moj YouTube channel.

Vrlo uredno i kvalitetno. Usput mi je napisao i neke izveštaje o klipovima koji mi ne rade, tako da sam veoma zadovoljan i preporučujem ga svima!

[quote=“Dzoni-GS”]Pohvala za člana mrcina.

Radio je download, uređivanje i upload videa na moj YouTube channel.

Vrlo uredno i kvalitetno. Usput mi je napisao i neke izveštaje o klipovima koji mi ne rade, tako da sam veoma zadovoljan i preporučujem ga svima![/quote]

Također pohvala za člana Dzoni-GS. Platio uredno, čak i prije obavljenog posla, i uz to, nagradio me povišicom zadovoljan radom i cijenom.

:doki:

Pohvala za člana DavidVictor, platio video koji sam mu reko da cu napraviti free… ++

CreatifCode

Pomogao mi jako,bez ikakvih problem namjestio mi nesto na stranici,svaka cast +++

Zaboravio sam napisati prije, ali sada ću… Član foruma [color=“Red”]Sph1nx[/color] ponudio mi je sakupljanje članova na stranicu sms-dojave.com… nakon štto sam mu poslao novce u roku od 2 dana mi ju je napunio, da bih nakon nekog vremena proćitao da je on prevario člana damien od kojeg je narucio lajkove te mu nije platio… ja sam sph1nxu poslao 14$, a on je prevario damiena i svih 14$ zadržao za sebe… također nakon što je prevario člana damien, sph1nx od kojeg sam kupio domenu za 5$, ukinuo mi je domenu, da bih skuzio da je on tu domenu besplatno dobio od jedandva.com

UGLAVNOM SVE NEGATIVNO U VEZI ČLANA [color=“Red”]Sph1nx[/color]