Dodati upload na ovo

Izvinjavam se radi naslova neznam sto bih rekao za ovo.
znaci zelim dodati upload button na ovu stranicu

http://fastdownload.cro-host.info/counterstrike/public/
i kada se uplouda da se to doda ovdje. Hvala.

Jesi li probao ovdje ?

Jesam … samo trebalo bi mi nesto kao na dnu stranice … a ne kao neki novi .html file. znaci da bude lista ovih i skroz dolje na dnu da bude upload i kada uploadira onda mu samo refresha tu listu

Znaš li ti uopće sadržaj pitanja kojeg pitaš? Logično je da ne znaš odgovor, ali poznaješ li materiju o kojoj bi eventualno raspravljali da ti netko ustvari napiše odgovor ili bar putanju kako da dođeš do odgovora? Ako pronađem Fiatova vrata ispred kuće ne mogu ići u Kragujevac i pitati kako da složim jedan auto za sebe.

Dakle, ako želiš ozbiljno napraviti posao onda ti je moj savjet da napraviš viziju sebi u glavi, formiraš projekt. Zatim stavi crno na bijelo što ti sve treba i nađi ljude koji će ti to obaviti, uredno ih plati i zahvali na usluzi. Ako nemaš nikakav ozbiljan projekt nego radiš za osobne potrebe onda te čeka dug put. Traži, čitaj, uči. Kad budeš gotov s tim - vrati se tu, pa se nećeš trebati ispričavati zbog naslova jer ćeš znati što točno tražiš i rado ćemo ti pomoći gdje god zapneš.

Oprosti ali o kojem projektu ti govoris. Ovo mi je kao neki addon koji trebam/netrebam dodati , ovo je po meni html ili php , a u to se ne kuzim. pa sam dosao ovdje po pomoc , imam ja sve samo ovo neznam napraviti , stranicu sam cijelu napravio i sve.

Pa ovo bas i nije napravljeno!!

Nije mi jasno kako možeš nešto staviti na dno stranice ako nemaš stranice?
To na linku kojeg si dao je samo prikaz sadržaja mape/direktorija.
Ako želiš nešto uploadati u tu mapu, moraš imati PHP fajl koji će to omogućiti ili dodavati nove stvari preko FTP-a.

Želi ti reći da je ono što tražiš zapravo posao koji zahtjeva manje od 5 minuta onome tko zna što radi, a ti ne poznaješ niti neke najosnovnije stvari što se toga tiče. Zapravo ono što ti on govori su ispravne smjernice kako se stvari rade. Ako te neće primiti u klan neki radi toga što ne znaš programirati, a ti to niti ne želiš naučiti, onda bježi od takvog klana, to ti nisu pravi prijatelji. :wink:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja