Dodatna monetizacija kroz Header Bidding - povećajte prihode na portalu

Pozdrav svima,

Možda ste i ranije čuli za Lupon Media kompaniju. Na tržiištu Balkana poslujemo već skoro 10 godina i radimo sa 90% najvećih portala u regiji, koji su prezadovoljni povećanjem prihoda ili kompletim setup-om i optimizacijom oglasa na web portalima koju radimo za njih.

Sada smo u potrazi za novim publisherima koji misle da ne koriste puni potencijal oglasnog prostora na site-u.

Premium oglašivače osigurali smo preko naših partnera kao što su: Amazon, Magnite, AdForm, Criteo itd…

Zarada je po principu CPM-a.

Ako ispunjavate kriterijum od minimalno 300k mjesečnih PV i ako mislite da na svom portalu ne zarađujete onoliko koliko biste trebali, budite slobodni kontaktirati me na [email protected] da se dogovorimo oko ostalih detalja.

Srdačan Pozdrav!

Jurio sam se sa vama 2 meseca da sve namestimo, imali smo i par video poziva itd.

Da ne dužim, posle kratkog vremena sam skinuo vaše škripte sa sajta i bez ijednog Emaila raskinuo saradnju sa vama. Razlog? Na Adsense imam po 500 eura dnevno a kod vas za 2 dana sam došao bio do 60 eura. I o čemu mi ovde pričamo?

Srdačan Pozdrav!

Upravo sam se javio kolegi s kojim vodim portal i brine o banerima, čini mi se da smo isti problem imali.

Kada je u pitanju sam Header Bidding i saradnja, ne znam koji je Vaš portal i u čemu je tačno bio problem, ali svakako treba da znate da je Header Bidding kompleksna stvar za čiju optimizaciju treba vremena, tako da je krajnje nepromišljeno donositi odluke i optužbe nakon 2 dana.

Srdačan Pozdrav,

od ljeta 2020 do proljeća 2021 ste bili super
onda su krenuli “problemi zbog google apdejta” pa sam za 1mj ispušio cca 800€ zbog toga…
onda samo prekinuli, pa ste slali mailove svako malo, pa sam na takav nagovor testirao opet u msn jesen 2021 cca 10 dana i tu sam lagano pušio dnevno po 30€… definitivno imate nekih problema sami sa sobom i sa stručnošću… radim ja i sa drugim header biderima pa mi ne može te reći da sam kratko imao kodove bla bla…

i onda dođemo do one narodne, da vi šta valjate nebi po forumu tražili nego bi vas drugi preporučivali…
lp

1 Like

Bio sam pobrisao ovaj topic na molbu osobe koja ga je otvorila, međutim nakon što su mi iz dotične firme poslali jedno 10-ak spam maila u vezi pridruživanja njihovoj mreži, odlučio sam da je bolje da topic ostane otvoren.

2 Likeova