Možda ste i ranije čuli za Lupon Media kompaniju. Na tržiištu Balkana poslujemo već skoro 10 godina i radimo sa 90% najvećih portala u regiji, koji su prezadovoljni povećanjem prihoda ili kompletim setup-om i optimizacijom oglasa na web portalima koju radimo za njih.
Sada smo u potrazi za novim publisherima koji misle da ne koriste puni potencijal oglasnog prostora na site-u.
Premium oglašivače osigurali smo preko naših partnera kao što su: Amazon, Magnite, AdForm, Criteo itd…
Zarada je po principu CPM-a.
Ako ispunjavate kriterijum od minimalno 300k mjesečnih PV i ako mislite da na svom portalu ne zarađujete onoliko koliko biste trebali, budite slobodni kontaktirati me na [email protected] da se dogovorimo oko ostalih detalja.
Jurio sam se sa vama 2 meseca da sve namestimo, imali smo i par video poziva itd.
Da ne dužim, posle kratkog vremena sam skinuo vaše škripte sa sajta i bez ijednog Emaila raskinuo saradnju sa vama. Razlog? Na Adsense imam po 500 eura dnevno a kod vas za 2 dana sam došao bio do 60 eura. I o čemu mi ovde pričamo?
Kada je u pitanju sam Header Bidding i saradnja, ne znam koji je Vaš portal i u čemu je tačno bio problem, ali svakako treba da znate da je Header Bidding kompleksna stvar za čiju optimizaciju treba vremena, tako da je krajnje nepromišljeno donositi odluke i optužbe nakon 2 dana.
od ljeta 2020 do proljeća 2021 ste bili super
onda su krenuli “problemi zbog google apdejta” pa sam za 1mj ispušio cca 800€ zbog toga…
onda samo prekinuli, pa ste slali mailove svako malo, pa sam na takav nagovor testirao opet u msn jesen 2021 cca 10 dana i tu sam lagano pušio dnevno po 30€… definitivno imate nekih problema sami sa sobom i sa stručnošću… radim ja i sa drugim header biderima pa mi ne može te reći da sam kratko imao kodove bla bla…
i onda dođemo do one narodne, da vi šta valjate nebi po forumu tražili nego bi vas drugi preporučivali…
lp
Bio sam pobrisao ovaj topic na molbu osobe koja ga je otvorila, međutim nakon što su mi iz dotične firme poslali jedno 10-ak spam maila u vezi pridruživanja njihovoj mreži, odlučio sam da je bolje da topic ostane otvoren.