Dodatna monetizacija sajta sa ženskom publikom

Imam hrvatski sajt s pretežno ženskom publikom. Trenutno koristim samo AdSense.
Tražim dodatne opcije za monetizaciju na samom sajtu ili da na njemu oglašavam novi sajt koji bi napravio sa ženskim temama ili proizvodima pa tamo prebacujem dio posjete. Nisam upoznat ima li affiliate programa u Hrvatskoj, ima li smisla Amazon affiliate ili neki vanjski fashion site?

Pretražio sam forum i vidio dvije male teme o affiliatu i da na ovim prostorima nije baš nešto. Osim financia. Čudno mi je da ne prolazi na modnom tržištu

Usput, ima li netko prijedlog za neku affiliate WP temu ili plugin?

Hvala

Probaj s mgid ako imaš uslove za tu mrežu

Hvala za mgid. Nisam baš na 5000 daily iako čudilo bi me da za Hrvatsku imaju isto pravilo. A vidim i da imaju masu drugih pravila.

Ima li netko iskustva sa CJ affiliate? Kao da rade s dosta brandova u Hrvatskoj.

Probaj digistore24 oni imaju svasta…

1 Like

Da probam da podijelim par informacija sa tobom, možda mogu biti od koristi.

Postoje 2 mreže u Hrvatskoj koje posluju, mi, Dognet Affiliate mreža i podružnica već spomenute mreže.

Prilično je jednostavno započeti tj. čak i lakše nego s drugim mrežama jer nije da imamo limitirajuće stvari kad su publisheri u pitanju, a govorimo o posjetama i slično.
Radimo isključivo u ecommerce niši i na CPA modelu.

Registracija je besplatna, s tim da neke kampanje odobrava direkt web trgovina. Primjer LPP grupa i to zna potrajati i do 2 mjeseca.

Također, u dijelu “Promocijski elementi” možeš vidjeti koji materijali te čekaju u Dashboardu. Bilo da je XML feed, bilo da je kupon za popust koji možeš koristiti i slično, dok u dijelu “Dozvola za izdavače” se definira koji su to publisheri koje ta affiliate kampanja odobrava.

Nekoliko primjera koji bi mogli biti uspješni s publikom koju si naveo:

Što se tiče provizija i isplate provizija, potrebno je skupiti 100 EUR odobrenih provizija i zatraži se isplata. Isplata se vrši u roku od 48h od predaje zahtjeva.

Bilo bi idealno da imaš obrt ili način da možeš izdati račun. Moguća je i uplata direkt na račun, ali onda, pretpostavljam da znaš svoje porezne obveze. :slight_smile:

Napomena, cookies po defaultu je na većini kampanja na 30 dana i bilježe se provizije za bilo koji proizvod s web trgovine koji promoviraš.

Kao što sam pomenuo, registracija je besplatna: Registracija na Dognet affiliate mrežu - Dognet Affiliate Network

Slobodno se javi ukoliko bude više pitanja.

1 Like