Na prodaju je Premium domena koja može biti korištena za razne svrhe i biznis prilike:
Zainteresirani kupci javite se za daljni dogovor!
Na prodaju je Premium domena koja može biti korištena za razne svrhe i biznis prilike:
Zainteresirani kupci javite se za daljni dogovor!
To montenegro je naziv nacionalne avio kompanije iz CG mozes njima ponudit tu domenu
Postovani,
Da znam pokusao sam ali ‘obicnim smrtnicima’ je tesko doci do blizih kontakata vladinih firmi i pravih ljudi jer ‘sitna buranija’ nema sluha za takve stvari. Domena je premium i tacno po imenu kompanije, a iskoristiva je mnogim aspektima.
Ukoliko si zainteresiran prodao bih je po nekoj povoljnijoj cijeni, jer nemam vremena se peglat niti traziti konekcije za tu svrhu… javi se u privatne por. za dog.
Hvala!
Lp
Hvala na ponudi, vremenski sam dosta ogranicen da bi mogao nesto radit sa domenom jer trenutno sam angazovan na nekoliko projekata a i zakazanih imam nekoliko tako da hvala jos jednom na ponudi a domena ima definitivnk veliku vrijednost.
Ne volim se petljati u oglase, ali ovo je dobronamjerno. Vidim da si stavio cijenu $5k+, pa pošto nećeš prodati niti vani, a pogotovo ne na ovom forumu za toliko, nije da ti kvarim oglas Volio bih da prodaš, teoretski je i moguće, ali nažalost nije realno i radilo bi se o iznimci.
Piše gore:
…a onda ne napišeš ime te premium domene koju prodaješ nego staviš ovu. Valjda ti je jasno da ova nije niti “p” od premium domene.
Prodao sam dosta domena multinacionalnim kompanijama u dogovoru direktno pretežno sa CMO ili CIO (ako kompanija ima prihod u milijardama, domenu će platiti onoliko koliko vrijedi, kao što Bill Gates neće platiti običan kruh $150). Može se, ali to se ne radi na način tipa da pošalješ na [email protected] mail poput “Bok ekipa, prodajem turbo super duper premium domenu žblghmžbljfuuujžblj.com za samo preko nekoliko tisuća dolara”.
Moj savjet… spusti cijenu na stotinjak dolara, pa poslije pokušaj sa bojim odabirom za bolju prodaju.
Druze hvala na odg ja sam tako i pokusavao je prodati ali nikada nisam ni dobio odg zvanicno na emailove, a i ta kompanija je drzavna tako da je to vise ‘politicka’ konekcija.
Ako imas interesa javi se u pp da se dog. spustit cu cijenu za tebe…
Pored ove imam jos jednu ‘Premium domenu’:
" Trazi.BA ".
Lp
Hvala, ali ja sam previše izbirljiv, čak i da je ova slobodna za registraciju Trazi.ba zvuci dobro, ali uz neki projekt.
U svakom slučaju sretno s prodajom.
Hvala na odg. Ako promjenis misljenje javi.
Lp
Ako zelis ciljati direktore određenih kompanija koristi LinkedIn.
Pokusao isto vecinom su obicni zaposlenici koji niti imaju sluha niti su relevantni a pogotovo jer se radi o drzavnoj firmi pa je malo teze stupiti u kontakt s glavnim managerima.
Ako si ti druze zainteresiran za domen javi u pp da se dogovorimo, jer je zelim prodati.
Lp