Domena na prodaju ToMontenegro.COM

Na prodaju je Premium domena koja može biti korištena za razne svrhe i biznis prilike:

ToMontenegro.COM

Zainteresirani kupci javite se za daljni dogovor!

To montenegro je naziv nacionalne avio kompanije iz CG mozes njima ponudit tu domenu

1 Like

Postovani,

Da znam pokusao sam ali ‘obicnim smrtnicima’ je tesko doci do blizih kontakata vladinih firmi i pravih ljudi jer ‘sitna buranija’ nema sluha za takve stvari. Domena je premium i tacno po imenu kompanije, a iskoristiva je mnogim aspektima.

Ukoliko si zainteresiran prodao bih je po nekoj povoljnijoj cijeni, jer nemam vremena se peglat niti traziti konekcije za tu svrhu… javi se u privatne por. za dog.

Hvala!
Lp

https://www.namecheap.com/market/buynow/tomontenegro.com/

Hvala na ponudi, vremenski sam dosta ogranicen da bi mogao nesto radit sa domenom jer trenutno sam angazovan na nekoliko projekata a i zakazanih imam nekoliko tako da hvala jos jednom na ponudi a domena ima definitivnk veliku vrijednost.

1 Like

Ne volim se petljati u oglase, ali ovo je dobronamjerno. Vidim da si stavio cijenu $5k+, pa pošto nećeš prodati niti vani, a pogotovo ne na ovom forumu za toliko, nije da ti kvarim oglas :slight_smile: Volio bih da prodaš, teoretski je i moguće, ali nažalost nije realno i radilo bi se o iznimci.

Piše gore:

…a onda ne napišeš ime te premium domene koju prodaješ nego staviš ovu. Valjda ti je jasno da ova nije niti “p” od premium domene.

Prodao sam dosta domena multinacionalnim kompanijama u dogovoru direktno pretežno sa CMO ili CIO (ako kompanija ima prihod u milijardama, domenu će platiti onoliko koliko vrijedi, kao što Bill Gates neće platiti običan kruh $150). Može se, ali to se ne radi na način tipa da pošalješ na [email protected] mail poput “Bok ekipa, prodajem turbo super duper premium domenu žblghmžbljfuuujžblj.com za samo preko nekoliko tisuća dolara”. :wink:

Moj savjet… spusti cijenu na stotinjak dolara, pa poslije pokušaj sa bojim odabirom za bolju prodaju.

1 Like

Druze hvala na odg ja sam tako i pokusavao je prodati ali nikada nisam ni dobio odg zvanicno na emailove, a i ta kompanija je drzavna tako da je to vise ‘politicka’ konekcija.

Ako imas interesa javi se u pp da se dog. spustit cu cijenu za tebe…

Pored ove imam jos jednu ‘Premium domenu’:
" Trazi.BA ".

Lp

Hvala, ali ja sam previše izbirljiv, čak i da je ova slobodna za registraciju :slight_smile: Trazi.ba zvuci dobro, ali uz neki projekt.

U svakom slučaju sretno s prodajom.

1 Like

Hvala na odg. Ako promjenis misljenje javi.
Lp

Ako zelis ciljati direktore određenih kompanija koristi LinkedIn.

1 Like

Pokusao isto vecinom su obicni zaposlenici koji niti imaju sluha niti su relevantni a pogotovo jer se radi o drzavnoj firmi pa je malo teze stupiti u kontakt s glavnim managerima.

Ako si ti druze zainteresiran za domen javi u pp da se dogovorimo, jer je zelim prodati.

Lp

Ova je tema automatski zatvorena 365 dana nakon zadnjeg odgovora. Novi odgovori više nisu dopušteni.