Dovlacenje posjete sa adult sajtovima, filmova na adsense sajt

Zanima me da li je neko ovo pokusao? I da li je uopste po pravilima adsensa,traffic sa takvih sajtova? Razmisljam nesto svi znamo da je dosta,dosta lakse doci do traffica na adult sajtu, posto nema pristojnih oglasa za takve sajtove, odnosno normalno placenih, sta mislite usmjeriti taj traffic na adsense sajt?

Sto bi drzali neke pop up smecare, koje za klik daju 0.0001 kad tog posjetilca mozemo usmjeriti na nas sajt i nadati se kliku, normalno placenom :grinning: Ideja mi je vlastiti pop-up, redirekt na neki sajt sa adsensom.

Realno 10k traffica na takvim sajtovima nije tesko, preusmjeriti ovamoā€¦pa neka ctr bude 1% to je ok zarada. Sad 10 takvih sajtova i eto fine cifreā€¦Samo da li je moguce? Da li je neko nesto slicno radio?

kako misliŔ preusmjeriti posjetioca koji je doŔao na sajt zbog filma na neki sajt koji nema filma? :smiley:

čim nekoga preusmjeriŔ mimo njegove volje, taj viŔe nije zagrijan :smiley:

1 Like

Preusmjeris ga na sajt koji pise tekstove o filmu :joy: A i da je nevezano, opet imas vise koristi nego od reklame popadsa i slicnoā€¦ Pornicara preusmjeris na tekst kako da pokupi djevojku :joy::joy::joy:

Ne znam koliko je ovo realno sve, ali etoā€¦Zanima me da li je neko probaoā€¦

Ja to radim već dugo. Sa websajta sa erotskim pričama dovlačim posjetu na websajt sa AdSensom koji ima npr. ovakve postove. Mada ni to nije nekakva sreća jer je CPC očajan.

1 Like

Hvala na odgovoru, a dobro jel se radi o domacim? Svako je tu cpc slab, pa nevezano odakle je, ali moze se doci lako sa pornicima do traffica iz dobrih zemalja.

Da, radi se o domaćim sajtovima.

1 Like

hvala limenki i osami za ideju :wink:

Samo ima problem o kojem nisam mislio, a to je blokiranje pop-up-a od strane chrome-a. Ne znam kako bi se to mogo regulisati, ovi poput popadsa su to nekako rijesili.

Ŕto se tiče popadsa i zaobilaženja chrome blockera situacija je napeta ko u kafe aparatu

Now, about google reviewers:

  • Situation gets a bit more complex. They started reviewing from google residential proxy IPs from from all over the world. Till now it was only from US. As they use same IPs as Google Safebrowsing, I cannot share all global google secret IPs with other networks (as I did with the US subset before).
  • PopAds is protected regardless of what google will do thanks to Adscore, so thatā€™s a good news.
  • So far there is still a way (which I shared with other networks), but seems like google might figure it out soon (saw them testing that already).
  • Google has figured out that somethingā€™s wrong and that their reviewers cannot see most of the ads and they are currently investigating. So am I :)

(if there are any googlers here: Greetings to the floonet team. The hunter became the hunted. Set dobby free!)

Adult sajtovi su odlicni za traffic. Ja ih nisam koristio za Adsense, ali mogu itekako dobro da se iskoriste za reklamiranje drugih proizvoda koji i nemaju toliko veze sa adultnom tematikom.