Driver za grafiku, aspire, win7

Napravio sam reinstalaciju wen7. Sada ne mogu instalirati, mislim da je Intel media accelerator. Nema mi one ikonice monitora dole kod sata. Prije reinstalacije je bila, a bili su isti win7Ultimate. Skinem ja to sa Intelovih stranica, ali za moj laptop, aspire 1642znwlmi, nude drivere samo za XP. Dakle te drivere za xp mi neda instalirat jer mu ne odgovara OS, a ove za win7 neda jer kaže da nema zahtjevani hardver.
Nije mi jasno kako sam prošli puta uspio.
Najveći je problem što mi mi nudi samo dvije rezolucije koje mi ne odgovaraju.

U Device Manageru vidim da Displaj adapters koristi Standard VGA Graphics Adapter, a uskličnik mi je na Video Controller za kojeg kad pokušam Update Driver Softver kaže da ne može pronaći driver na netu.

Hvala unapred!

Kad tražiš driver na netu većinom ako ne i svaki puta ništa ni ne pronađe ( valjda treba neš podesit ili kaj već ) Uglavnom, ako ništa drugo pokreni instaaciju drivera u compability mode-u ( desni klik compability > odaberi run in compability i odaberi si win xp ). A di ti je cd od laptopa ?

I jesi za win 7 skinuo dobar driver ? meni npr ima na cd-u 2 drivera za grafičku jedan je neki GPS a drugi GPV tako nešto uglavnom poanta je da je razlika drivera u jednom slovu, pa si možda i to profulo.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja